fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Van-e kiút a mókuskerékből?

Kötelesség, kötelezettség, követelmény, felelősség, vállalások sora, teendők garmadája és még sorolhatnánk. Elvárások tömkelege zúdul ránk nap, mint nap. A legtöbben már nem pusztán egy mókuskerékben sínylődünk, hanem mókuskerék-rendszerek labirintusában ébredünk fel reggelente, ahol már csak egy cél marad: a túlélés. De meddig lehet és kell ezt tenni? Hol az a pont, ahol érdemes megállítanunk mindezt, mert különben miket őrölnek fel a mindennapok, míg végül a saját életünk nem lesz többé a sajátunk, amikor majd egyszerűen megszűnünk önmagunk lenni és a legvégén semmink sem marad, csupán régi énünk emlékfoszlányai.

 

Állandó meghívott előadónkat, Limpár Imre (www.limparimre.com), tanácsadó szakpszichológust arra kértük, foglaljon össze olyan praktikus szempontokat, technikákat, amelyek segítségével kikerülhetünk ebből a bizonyos kerékből.

Ahogy a Hogyan tovább? előadássorozatra jellemző, ezúttal is egy módfelett gyakorlatorientált előadásra számíthatunk, így ha valaki a hosszas elméleti fejtegetéseket szereti, továbbra is kérjük, inkább ne jöjjön el alkalmainkra. :D

Időpont : 2019. február. 19.  18:00 
Helyszín: Budapest, Múzeum krt. 4/a, 1088. – Gólyavár – Mária Terézia terem

MIVEL A TEREM BEFOGADÓKÉPESSÉGE KORLÁTOZOTT, KÉRJÜK, HOGY RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD AZ ALÁBBI ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL JELEZD!