fbpx
Karrierközpont
Slider

Újrainduló nyelvi képzések ELTE-dolgozók részére – ONLINE!

A folyamatosan élő igényekre reflektálva, Kancellár úr döntése alapján folytatódnak a dolgozók számára szervezett nyelvi képzések. A jelenlegi helyzet miatt a Dover Nyelvi Centrum az oktatás formáját ideiglenes online térbe terelte. Meghosszabbított jelentkezési határidő: április 13. (hétfő).

Az ELTE Szolgáltatási Igazgatóság a Dover Nyelvi Centrummal együttműködésben a tavasz folyamán, a rendkívüli helyzet ellenére, fokozatosan újraindítja az angol és német nyelvi képzéseket.  

A jelentkezéshez kérjük, mindkét felületet töltsék ki:

  1. regisztrációs felület (alább)
  2. tudásszint-felmérő online teszt: A teljesen kezdők is töltsék ki, az űrlap első oldalán lévő kötelezően kitöltendő adatok megadásával, majd a 4. lap aljára érve a beküldés gombra kattintva küldjék el.  A teszt online, az eredmény a Nyelviskolához érkezik, amelyet a kitöltők is megkapnak.
    angol: https://bit.ly/2U2WFU2
    német: https://bit.ly/33zTKWk
    Meghosszabbított kitöltési határidő: április 13. (hétfő)

Kérjük, jelentkezésüket megelőzően olvassák át a tanfolyamhoz tartozó felnőttképzési és tanulmányi szerződéseket. 

A jelenlegi helyzet miatt a Dover Nyelvi Centrum az oktatás formáját ideiglenes online térbe terelte. Tanáraik többféle online platformot használnak (Skype, Zoom, Google Classroom stb.), amelyek ingyenesen elérhető alkalmazások mindenki számára. A tanár a kialakított csoportbeosztás alapján létrehozzák a tanulócsoportot, kiküldi a meghívókat a részvevőknek a megadott elérhetőségre, és kezdődhet is a tanulás.

Szükséges feltététel a kurzuson való online részvételhez: számítógép/laptop, mikrofon/headset, esetleg kamera.

Kérdés esetén keressék Michaletzky Márta kolléganőt a dolgozoi.szolgaltatas@elte.hu címen.

A jelentkezés lezárult. Köszönjük a népes érdeklődést.