Nyelvi képzések ELTE-dolgozók részére 2021 őszén is (A jelentkezési időszak lezárult!)

Tréningek

Nyelvi képzések ELTE-dolgozók részére 2021 őszén is (A jelentkezési időszak lezárult!)

Az ELTE Szolgáltatási Igazgatóság a Dover Nyelvi Centrummal együttműködésben ősszel folytatja az angol és német nyelvi képzéseket.

További információk az alábbi tájékoztató levélben találhatók.

A jelentkezéshez kérjük, mindkét felületet töltsék ki:

  1. regisztrációs felülethez IDE kattintson
  2. tudásszint-felmérő online teszt: A teljesen kezdők is töltsék ki, az űrlap első oldalán lévő kötelezően kitöltendő adatok megadásával, majd a 4. lap aljára érve a beküldés gombra kattintva küldjék el. A teszt online, az eredmény a Nyelviskolához érkezik, amelyet a kitöltők is megkapnak.
    angol nyelv: szintfelmérő
    német nyelv: szintfelmérő

    Jelentkezési határidő: augusztus 15. (vasárnap) 14:00 óra

A jelentkezések lezárása és a jelentkezők besorolása után megküldésre kerülnek általunk a szerződések (a tanulmányi és a felnőttképzési szerződések 1-1 példányban), melyeket kérünk, figyelmesen olvassanak el, és a sárgával jelölt részeket kérjük kitölteni a személyi igazolványukkal megegyező módon. A választott nyelv és óraszám aláhúzandó. AVDH-val kérjük hitelesíteni (felettese pedig elektronikus aláírással lássa el a dokumentumot). A mindkét fél által hitelesített/"aláírt" dokumentumot e-mailben kérjük a dolgozoi.szolgaltatas@elte.hu e-mail címre küldeni.

A kitöltött és AVDH-aláírással hitelesített szerződések beküldési határideje: augusztus 30. (hétfő) 16:00 óra


A kurzusok a járványhelyzetre és a hibrid oktatásra való tekintettel tavasszal online formában kerültek folytatásra. Az őszi tanfolyamokat személyes jelenléttel, illetve online is tervezzük. Kérem, ezeket számbavéve töltsék ki a jelentkezésüket!

Online kurzus esetén tanáraik többféle online platformot használnak (Skype, Zoom, Google Classroom stb.), amelyek ingyenesen elérhető alkalmazások mindenki számára. A tanár a kialakított csoportbeosztás alapján létrehozzák a tanulócsoportot, kiküldi a meghívókat a részvevőknek a megadott elérhetőségre, és kezdődhet is a tanulás.

Szükséges feltététel a kurzuson való online részvételhez: számítógép/laptop, mikrofon/headset, esetleg kamera.

Kérdés esetén keressék Kováts Zsuzsanna kolléganőt a dolgozoi.szolgaltatas@elte.hu címen.

A JELENTKEZÉSI IDŐSZAK LEZÁRULT. TÖBB JELENTKEZÉST NEM TUDUNK FOGADNI.