fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Újra „Hogyan tovább?” előadás – A siker tervezhető 1.0

Szeptember 22-én indul a Hogyan tovább? című előadás-sorozat második évada állandó előadónkkal, Limpár Imrével.

Ebben a szezonban elsősorban azt járjuk körül, mennyire tervezhető ma a siker, akár a magánéletben, akár a munkaerőpiacon? Az első előadás alkalmával rögtön a titkos összetevők mibenlétét firtatjuk. Címe:

A siker tervezhető 1.0

Mi a titkos összetevő? – 10 szokás, ami közelebb visz céljaidhoz

Mottó: „Azok vagyunk, amit újra meg újra teszünk. A kiválóság nem egyszeri cselekedet, hanem jó szokás.” /Arisztotelész/

Az előző évadhoz hasonlóan a most következő előadások is gyakorlatorientáltak lesznek. A mindennapokban hasznosítható tudást sajátíthatsz el különböző praktikák és elgondolkodtató kérdéseken keresztül. Ezúttal is tartjuk a 70 perces műsoridőt, ami után természetesen, mint mindig, kérdésekre lesz lehetőség.

Várunk 2015. szeptember 22-én, kedden, 18:00 órai kezdettel!

Helyszín: Gólyavár, Mária Terézia terem

Mivel a helyszín befogadóképessége korlátozott, kérlek töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot a regisztrációhoz!

Ezt olvastad már?

Karriermenedzsment III. – Önkéntesség a munkavállalásban

Bekapcsolódnál a tevékenységünkbe, netán már most is önkénteskedsz valahol? Váltsd kreditre! A kurzus résztvevői megismerkednek az önkéntesség fogalmával, történetével, jellegzetességeivel, az önkéntes tevékenység és a munkaerőpiac kapcsolatával. A hallgatók emellett egy 30 órás terepmunkán is részt vesznek egy választott fogadószervezetnél, ahol különféle projektfeladatokat látnak el. Tovább ›»

Speciális karriermenedzsment: Az álláskeresés lépései (Speciális karriermenedzsment I.)

A Fogyatékosügyi Központ, a PPK és a Szolgáltató Központ együttműködésének köszönhetően Speciális Karriermenedzsment kurzussal bővült repertoárunk. A kurzusra kizárólag speciális szükségletű, fogyatékossággal élő hallgatók jelentkezhetnek, akik előzetesen regisztráltak a kari fogyatékosügyi koordinátoruknál. Fő célkitűzésünk, hogy azoknak is segítséget nyújtsunk karrierjük tervezéshez és a jövőbeni munkavállaláshoz, akik speciális helyzetük miatt különleges szükségletekkel rendelkeznek. Tovább ›»

Egy teljes hétig válogathattok az állások között

Április 11-én, hétfőn reggel 10-kor startol a VII. Virtuális Állásbörze, amely rendhagyó módon egy teljes hétig, vagyis 17-én vasárnap 18 óráig várja az álláskeresőket az allasborze.elte.hu oldalon. A nagy nevek idén sem maradhatnak el: olyan neves cégek várják a vérfrissítést, mint a Deloitte, az EY, a Tigra, a Loxon vagy az Ericsson. A legaktívabb böngésző ezúttal egy e-book olvasó boldog tulajdonosává válhat, melyet a Deloitte felajánlásában sorsolunk majd ki. Tovább ›»