fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Üdv újra itt!

Üdv újra a „pihenés” heteiben! Nincs sok órád, és szeretnéd valami hasznossal tölteni az idődet? Böngészd végig a Karrierközpont oldalát és kösd össze a kellemeset a hasznossal!

Kredites kurzusok

Amennyiben már az egyetem alatt szert tennél a későbbiekben használható gyakorlatra, a honlapon számtalan szakmai gyakornoki lehetőség vagy diákmunka közül válogathatsz. De ha munka helyett inkább a 10 szabad kreditedet „költenéd”, a kredites kurzusokról is olvashatsz bővebben a Szolgáltatások menüpont alatt.

CV-ellenőrzés

Pályáznál, de nem vagy biztos a CV-dben? Ebben is segítünk! Küldd el nekünk életrajzodat a cv@karrier.elte.hu e-mail címre, és egy mai elvárásoknak megfelelőt juttatunk vissza neked, amivel máris nagyobb eséllyel indulsz a temérdek jelentkező között.

Tanfolyamok és tréningek

Tanfolyamaink között is érdemes szétnézned: tanulhatsz a már mindenki által emlegetett Preziről, megtudhatod, mit csinál egy sajtóreferens, hogy hogyan oszd be az idődet, vagy hogyan szervezz meg akkurátusan egy rendezvényt. De ha a fotózás vagy a projekttervezés érdekel, esetleg jogosítványt szeretnél, akkor is jó helyen vagy.

Tanácsadás

Itt azonban a Karrierközpont praktikái még mindig nem értek véget: szakpszichológusunk, Limpár Imre ingyenes karrier-tanácsadással vár mindenkit. Ha elakadtál a karrier-építés során vagy nem tudod, mihez kezdj, írj bátran a limpar.imre@karrier.elte.hu címre és egyeztess időpontot!

 

Ezt olvastad már?