fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Trendence Graduate Barometer Europe 2015 felmérés (Nyereményjátékkal!)

A trendence Graduate Barometer Europe felmérés segítségével a berlini Trendence Intézet 22 európai országban (850 egyetemen és főiskolán) méri fel évről évre az egyetemi és főiskolai hallgatók véleményét, így jelenleg ez a legátfogóbb pályaválasztásra és felsőoktatási képzésre vonatkozó felmérés Európában.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem hallgatói 2015-ben kilencedik alkalommal vehetnek részt ebben a felmérésben. Az angol vagy német nyelven elérhető kérdőív kitöltése egyszerű, és összesen 3-5 percet vesz igénybe. A válaszadás teljes mértékben anonim és az idevonatkozó adatvédelmi előírások betartásával történik.

A felmérés során az ELTE hallgatóinak véleményére is számítanak, ezért kérjük, hogy Ön is töltse ki a felmérés kérdőívét a lenti linkre kattintva. Ettől az évtől kezdve az online kérdőív már mobileszközök használatával (okostelefon, tablet stb.) is kitölthető.

Azontúl, hogy a kérdőív kitöltése után összehasonlíthatja válaszait az európai diákok válaszaival, a nyár folyamán a kitöltők között sorsolásra kerül:

5 x 500€ értékű BestChoice Europe eShop utalvány

és

10 x 200€ értékű BestChoice Europe eShop utalvány.

A kérdőív itt érhető el: www.trendence-gradbarometer.eu
Kitöltési határidő: 2015. február 15.

Közreműködését előre is köszönjük!

ELTE Rektori Hivatal Minőségbiztosítási Osztály
*A BestChoice Europe eShop utalványok több mint száz üzletben, étteremben, moziban, hotelben, internetes üzletben, stb. beváltható.

 

(forrás: minoseg.elte.hu)