fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Tizenötórai tea

Melyik az a nemzetközi vállalat, amely 6 kontinens 100 országában több mint 77.000 embert foglalkoztat? Hogyan lehet bekerülni a Budapesti Business Support Center 1400 szerencsés alkalmazottja közé? Mit kell tenni ahhoz, hogy egy sikeres, trendi, és a munkavállalóiról maximálisan gondoskodó multihoz felvételt nyerhessünk

Múlt hét szerdán személyesen az Exxon Mobil munkatársaitól győződhettünk meg arról, milyen gondos és személyes karriertámogatást nyújthat egy hatalmas multinacionális nagyvállalat a hozzá jelentkező alkalmazottak számára.

A háromkor kezdődő Coffee, Cake & Career Event során olyan fogalmakkal ismerkedtünk, mint személyes szupervízor, fejlesztő tréningek, biztonságos és ergonomikus munkakörnyezet.. csak néhány az elhangzott csábító szempontból, amely az ExxonMobil kötelékében vár ránk.

Mamut méretei és a többnyire angolul folyó kommunikáció ellenére is emberléptékű szervezetben a bekerüléstől kezdve három területen (IT, kontrolling, customer service) folyik a munka, kiváló hangulatban. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a cég munkatársai számos csapatfeladatban vesznek részt (az említett napon épp az egészséges életmód jegyében lépésszámlálót viseltek), továbbá lelkesen keresik az alkalmat saját munkakörük melletti egyéb önkéntes tevékenységek megtartása (mint pl. egy ilyen, hallgatói tájékoztató délután).

Legjobban talán az szemlélteti az ExxonMobil munkatársainak elköteleződését és nyitottságát, hogy alkalomról alkalomra egyre több kollégájuk jön el a hallgatóknak szervezett rendezvényekre, holott egy-két előadó is megtarthatna egy közel húsz perces, gépies protokoll prezentációt. Ez a fajta igazi csapatszellem, valódi érdeklődés, partneri hozzáállás pedig a résztvevőkre is átragad: a legutóbb háromnegyed órásra tervezett alkalom három és fél órával később ért véget a résztvevők között kibontakozó, inspiráló beszélgetés nyomán.

És hogy van-e még mód találkozni ezzel a lelkes, támogató csapattal? Május 27-én nyílt napot tartanak, mindenképp ott a helyed! Vagy keresd az ExxonMobil és a Karrierközpont által közösen szervezett délutáni karriermenedzsment beszélgetéseket akár az egyetem falain belül, akár valamelyik nagyobb hallgatói rendezvény standjainál.

K. Sz. 2014.05.16.

Kép forrása