fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Telenor Youth Forum 2015 – Tudás mindenkinek! – PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Hiszel abban, hogy a tudást mindenkinek elérhetővé kell tenni? • Meggyőződésed, hogy a digitális technológia és a mobilkommunikáció egyenlőbb esélyeket teremt a világban? • Elkötelezett vagy aziránt, hogy megváltoztasd mások életét? • Szeretnél másokat inspirálni és megosztani véleményedet, ötleteidet? Jelentkezz a Telenor Youth Forum 2015 programjára!

Írj egy maximum 300 szavas, angol nyelvű esszét a Telenor Youth Forum 2015 idei témájában: Tudás mindenkinek! A pályázati anyagot a személyes adataiddal együtt töltsd fel a http://www.telenor.com/youthforum/application-requirements/ weboldalra.

Az alábbi pályázati esszékérdésekből lehet választani:

1.      Több millió gyermek nem jut oktatáshoz a világon. Hogyan segíthetjük az internet és a digitális megoldás segítségével, hogy ők is tanulhassanak?

2.      Hogyan járulhat hozzá az internet ahhoz, hogy mind többen élvezhessék az élethosszig tartó tanulás előnyeit?

3.      Hogyan befolyásolja a tanulás és az oktatás folyamatát az, hogy már minden információ egy kattintással elérhető? 

 

A nyertesek december 8-11. között részt vehetnek a Telenor Youth Forumon Oslóban. A Telenor és a Nobel-békedíj Bizottság vendégeiként tapasztalatot szerezhetnek kreatív workshopokon, találkozhatnak meghatározó vezetőkkel és szakemberekkel, valamint részt vehetnek a Nobel-békedíj átadásához kapcsolódó eseményeken és gálakoncerten.

Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 20. 23:59

További információ:

http://www.telenor.com/youthforum/