fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Téged is foglalkoztat a jövőd?

Neked mi a legnagyobb félelmed: nem lesz pénzed vagy az, hogy utálni fogod, amit csinálsz? Gondolkodtál már a céljaid megvalósításán, de a válaszút még távolinak tűnik? A tudatos tervezést nem lehet elég korán kezdeni! Játssz el egy kicsit a gondolattal: hol szeretnél lenni 5 év múlva?

Ismerd meg magad!

Egyesekre a szakmai kihívások, másokra a fejlődési lehetőségek hatnak motiválóan. Személyiségtípustól függ, hogy ki, milyen körülmények és feladatok között tudja kihozni magából a maximumot. Ahhoz, hogy olyan helyen töltsd a hétköznapjaidat, ahol jól érzed magad, érdemes kicsit magadba nézni. Gondold át, miben vagy erős, és mi kell ahhoz, hogy a legjobbat nyújthasd! Ne szégyelld, ha néha elbizonytalanodsz! A sikeres karrierépítéshez nélkülözhetetlenek a dilemmák. A kérdés az, hogy teszel-e a megfontolt döntés érdekében.

Fedezd fel a célhoz vezető utat!

Legyen szó multinacionális cégről, vagy egy magyar kisvállaltról, a kiválasztási folyamat komoly kihívásokat tartogathat. Önéletrajzírás? Állásinterjú? Hallgatóként és friss diplomával a kezedben is meg kell birkóznod ezekkel a feladatokkal. Senki sem úgy születik, hogy hibátlanul meg tudja oldani a felmerülő nehézségeket. Ha szeretnéd magabiztosan venni az akadályokat, gondold át, hogy hova akarsz eljutni, és ennek eléréséhez milyen úton kell haladnod.

Oszd meg velünk gondolataid és véleményed!

Összeállítottunk egy kérdőívet, amely amellett, hogy felméri igényeidet és elképzeléseidet, segíthet a tervezés folyamatában is. Kíváncsiak vagyunk, hogy milyen elképzeléseid és elvárásaid vannak. Szeretnénk választ kapni arra, hogy Téged milyen témák, kérdések foglalkoztatnak a karriereddel, a jövőddel kapcsolatban. A kérdőív segítségével találkozhatsz néhány olyan kulcsfogalommal is, amelyek segítségedre lehetnek a céljaid elérésében, ráadásul a válaszaiddal még egy Apple iPad Mini boldog tulajdonosává is válhatsz! A beérkezett válaszokból összefoglaló elemzést készítünk, amelyet elküldünk az e-mail címedre is.

Kérjük, segítsd munkánkat, és töltsd ki ezt 10-12 perces kérdőívet, hogy hatékonyabban támogathassunk céljaid megvalósításában!