fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Te és a céljaid, avagy 10 dolog az életről és a céljainkról

Mindannyiunkra jellemző, hogy révbe szeretnénk érni, mind szakmailag, mind magánéletileg, aminek eredményeképp aztán egyfajta kiteljesedést élhetünk meg. Kevesen tudjuk azonban, miként lehet hatékonyan és eredményesen célokat, főleg személyre szabott célokat kitűzni. Többek között ezzel foglalkozunk a következő „Hogyan tovább?” előadáson, március 10-én.

Ha cél van, akkor minden lehetséges, ha nincs cél, akkor semmi sem. Lényegében az egész karriermenedzsment erről szól. Az az elsődleges, hogy találj egy célt és utána nézd meg a hozzá vezető utat.

A „Te és a céljaid, avagy 10 dolog az életről és a céljainkról” című előadáson ehhez konkrét módszereket hívunk segítségül, az előadás most is gyakorlatorientált lesz, hasznos praktikákat sajátíthatsz el a jó célkitűzéssel és a céljaid elérésével kapcsolatban.

Időpont: 2015. 03. 10. Kedd 18:15

Helyszín: ELTE BTK Gólyavár, Mária Terézia terem

Az előadás ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött! Itt, a bejegyzés alatt tudtok jelentkezni.

Ezt olvastad már?

Karriermenedzsment III. – Önkéntesség a munkavállalásban

Bekapcsolódnál a tevékenységünkbe, netán már most is önkénteskedsz valahol? Váltsd kreditre! A kurzus résztvevői megismerkednek az önkéntesség fogalmával, történetével, jellegzetességeivel, az önkéntes tevékenység és a munkaerőpiac kapcsolatával. A hallgatók emellett egy 30 órás terepmunkán is részt vesznek egy választott fogadószervezetnél, ahol különféle projektfeladatokat látnak el. Tovább ›»

Speciális karriermenedzsment: Az álláskeresés lépései (Speciális karriermenedzsment I.)

A Fogyatékosügyi Központ, a PPK és a Szolgáltató Központ együttműködésének köszönhetően Speciális Karriermenedzsment kurzussal bővült repertoárunk. A kurzusra kizárólag speciális szükségletű, fogyatékossággal élő hallgatók jelentkezhetnek, akik előzetesen regisztráltak a kari fogyatékosügyi koordinátoruknál. Fő célkitűzésünk, hogy azoknak is segítséget nyújtsunk karrierjük tervezéshez és a jövőbeni munkavállaláshoz, akik speciális helyzetük miatt különleges szükségletekkel rendelkeznek. Tovább ›»