fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Tanulmányaidhoz válaszd a legkedvezőbb pénzügyi segítséget és váltsd valóra terveidet a Diákhitellel!

A kamatmentes és kedvező kamatozású diákhitel megoldások pénzügyi biztonságot nyújtanak számodra és lehetővé teszik, hogy minden erőddel a tanulásra koncentrálhass. Az igényléshez csupán aktív hallgatói jogviszony szükséges, a visszafizetés pedig igazodik a pénzügyi helyzetedhez. Törlesztéskönnyítési megoldásokkal, célzott kamattámogatásokkal, díjmentes előtörlesztéssel és családtámogatási kedvezményekkel segítünk abban, hogy a tartozásodat mielőbb kiegyenlítsd.

A sikeres jövőd megalapozásához akár mindhárom termékünket egyszerre is igényelheted:

DIÁKHITEL PLUSZ – 500.000 FORINT, SZABAD FELHASZNÁLÁSRA, 0%-OS KAMATTAL

A koronavírus miatt kialakult esetleges anyagi gondok enyhítésére kidolgozott kamatmentes Diákhitel Pluszt az intézményedbe való beiratkozást követően 2020. december 31-ig bármikor igényelheted. A maximum 500.000 forint értékben felvehető, teljesen kamatmentes diákhitelt szabadon költheted bármire. A futamidőt 1 és 5 év között Te választod meg, a törlesztést pedig csak egy éves türelmi időszak után kell megkezdened.   

Részletekért kattints ide: https://bit.ly/31D3jCY

DIÁKHITEL1 – SZABAD FELHASZNÁLÁSRA, 1,99%-OS KAMATTAL

Ha a hétköznapi megélhetésedhez szeretnél pénzügyi segítséget, akkor válaszd a rendkívül kedvező kamatozású, szabad felhasználású Diákhitel1-et, akár külföldi tanulmányok esetében is. Idén tovább bővítjük a lehetőségeket, így 2020. augusztus 15-től már havi 150.000 forintot is igényelhetsz, így tanévenként összesen akár 1.500.000 forinthoz is hozzájuthatsz. Amennyiben van ügyfélkapus elérésed, úgy a hiteligénylésedet személyes megjelenés nélkül, online, percek alatt a Neptun rendszeren keresztül, elektronikus aláírással is benyújthatod. A törlesztést csak a hallgatói jogviszony megszűnését követően kell megkezdened, a havi részlet nagysága pedig a jövedelmedhez igazodik.

Részletekért kattints ide: https://bit.ly/2DZimiw

DIÁKHITEL2 – KÉPZÉSI KÖLTSÉGEK FINANSZÍROZÁSÁRA, 0%-OS KAMATTAL

Önköltséged fizetéséhez szükséged lenne anyagi segítségre? Akkor a kamatmentes Diákhitel2-t válaszd, melynek segítségével akár a teljes képzési költségedet finanszírozhatod. Az összeget közvetlenül a felsőoktatási intézménynek utaljuk, így az valóban a képzés finanszírozását szolgálja. A Diákhitel1-hez hasonlóan a hiteligénylést online, elektronikus aláírással pillanatok alatt elintézheted, a törlesztést pedig ugyanúgy a jövedelmedhez igazodva, a hallgatói jogviszony megszűnését követően kell megkezdened.

Részletekért kattints ide: https://bit.ly/3fQw8B8

FEKTESS A TUDÁSBA, FEKTESS A JÖVŐBE!
www.diakhitel.hu