fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Szóvivő- és sajtóreferens-képzés (2019. november)

Kiből lehet „szóvivő”, „sajtós”, „PR-es”? Mit csinál a kommunikációs munkatárs? Hogyan építünk sajtókapcsolatokat? Miből áll a PR stratégia? Ha mindez Önt is foglalkoztatja, részt venne egy valóban hasznos képzésen, jelentkezzen az ELTE Karrierközpont Szóvivő- és sajtóreferens-képzésére!

Gyakorlatorientált tanfolyamunkon elsajátíthatja a sajtókommunikáció legfőbb trükkjeit, tudnivalóit, kipróbálhatja magát, és olyan kapcsolatokat szerezhet, amelyek nagyban elősegíthetik kommunikációs területen való elhelyezkedését!

Oktatók:
Madár Beáta – kommunikációs szakértő
Kövesdi Anna – kommunikációs és PR szakértő
Szabó Patrícia – szóvivő, pr szakember, blogger

Oktatóinkról bővebben az alábbi linken olvashat:
http://karrierkozpont.elte.hu/a-szovivo-es-sajtoreferens-kepzes-oktatoinak-bemutatkozasa/

A képzés tematikája és ütemezése:

Oktatónk előre nem tervezett, külföldi munkája miatt a november 9-i (szombati) alkalom elmarad. Az óra pótlására november 23-án kerül sor. A vizsga pedig új időpontban, november 30-án kerül megtartásra.

Az előző tanfolyamok visszajelzéseiből világossá vált számunkra, hogy a résztvevők szívesen fogadnának több szóvivő témájú gyakorlatot, bővíteni szeretnék tudásukat a témában. Fontos számunkra résztvevőink elégedettsége, folyamatosan igyekszünk fejleszteni a képzést, ezért most először egy plusz szóvivő alkalmat illesztettünk a képzésbe, ezáltal a résztvevőknek még több gyakorlatban lesz része!

A képzés helyszíne: 

A képzési alkalmak az ELTE Karrierközpont új képzőtermében (1053 Budapest, Egyetem tér 5.) zajlanak. Bejárat a Henszlmann Imre utca felől.

A képzés díja:

  • ELTE kedvezménnyel (ELTE hallgató, dolgozó, Alumni) bruttó 45 000 Ft (35.433 Ft + ÁFA).
  • A kedvezményre nem jogosultak bruttó 55 000 Ft (43.307 Ft + ÁFA) áron tudják igénybe venni a képzést 

A kedvezményre való jogosultságot igazolni szükséges!

  • ELTE hallgató esetén NEPTUN-kóddal
  • ELTE Alumni esetén Alumni kártyával
  • ELTE dolgozó esetén munkaügyi törzsszámmal.
    Amennyiben Alumni Kártyát szeretne igényelni, regisztráljon az alumni.elte.hu/regisztracio oldalon. Sürgős esetben a regisztráció után írjon e-mailt a titkarsag@alumni.elte.hu email címre. A tárgy mezőbe írja bele, hogy a Szóvivő- és sajtóreferens-képzéshez szeretné igénybe venni a kártyát, ezzel meggyorsíthatja az igénylés folyamatát!

A jelentkezés és a befizetés menete:

1) Első lépésként az oldal alján, a JELENTKEZÉS mezőinek kitöltésével jelentkezhet képzésünkre. Válaszlevelünkben megküldjük a képzési szerződést a megadott e-mail címre.

2) Nyomtassa és töltse ki a képzési szerződést (magánszemély jelentkezése esetén) 2 példányban!
Amennyiben nem igényel számlát a képzésről, az 1. számú mellékletet nem kell kitölteni.

Amennyiben egy szervezet vagy vállalkozás átvállalja a képzés költségeit és számlát igényelnek, úgy kérjük, a szerződést valamint az 1. számú mellékletet 3 példányban nyomtassa és töltse ki!

3) A jelentkezés akkor válik érvényessé, ha az online jelentkezéstől számított 7 napon belül a tanfolyam díját elutalja az alábbiak szerint:

Az utaláshoz szükséges információk:

  • bankszámlaszám: 10032000-01426201-00000000
  • kedvezményezett neve: Eötvös Loránd Tudományegyetem
  • közlemény: JELENTKEZŐ NEVE, Szóvivő, N12101/16

FONTOS! Kérjük, hogy az átutalásról szóló tranzakciós visszaigazolást küldje el nekünk e-mailben (kepzes@karrier.elte.hu)! Az e-mailbe írja bele a nevét és a képzés nevét!

4)  A kitöltött képzési szerződést az online jelentkezés időpontjától számított 7 napon belül juttassa el az ELTE Karrierközpont irodájába (1053 Budapest, Egyetem tér 5.) vagy adja le az ELTE Quaestura Q-ponton Lágymányoson (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A. Északi Tömb I. emeleti galériája, az Eötvös Kiadó mellett).

A képzés létszáma:

A képzést minimum 15 jelentkező esetén tudjuk elindítani a meghirdetett dátummal (amennyiben nem gyűlik össze a szükséges létszám a képzés elindítására, a jelentkezők várólistára kerülnek). A létszám alakulásáról az ELTE Karrierközpont a jelentkezőket írásban tájékoztatja, lemondás esetén a befizetett képzési díjat visszatéríti. A képzés maximális létszáma: 20 fő.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a helyek a befizetésnek és igazolás sorrendjében telnek be.

JELENTKEZÉS a 2019. novemberi szóvivő- és sajtóreferens-képzésre: