fbpx
Karrierközpont
Slider

Cikkek szerzője: Rakitai Réka

Az Egyetem megnyitja kapuit: Füvészkert

„Az Egyetem megnyitja kapuit” sorozat keretében az egyetem nagy múltra visszatekintő épületeinek, helyszíneinek történetét és rejtett kincseit ismerhetik meg az ELTE Alumni tagjai. Idén az éves Füvészkerti sétára online és/vagy élőben kerül sor június 6-án szombaton 14:00 órától. A szakvezetés ingyenes, személyes részvétel esetén az Alumni Kártya kedvezménnyel megvásárolható belépőjegy díja 800 Ft. A vezetést Papp László botanikus fogja tartani. Tovább ›»

1% adó

A rendelkezés az SZJA 1 százalékáról nem kerül Önnek pénzébe, csak egy-két percet kell rászánnia az adóbevallás elkészítésekor, vagy akár attól független időpontban. Tovább ›»

ELTE Alumni Hallgatói pályázat – május 15-ig lehet pályázni!

Felsőbb éves hallgatóként kipróbálnád, milyen lehet más országban tanulni, de jól jönne egy kis támogatás? Az ELTE Alumni Alapítvány segít! Az alapítvány kiemelt célja, hogy az ELTE Diplomások összefogásával támogassa a jelen tehetséges, anyagilag rászoruló hallgatóit. A pályázat volumene tovább növekedett. Az idei SZJA 1% rendelkezések is jó helyre kerülnek. Tovább ›»

ELTE Sikerek: Pléh Csaba (online)

Hírneves, az ELTE falai közül kikerült volt hallgatók beszélnek munkásságukról és jelen törekvéseikről, ELTE-s kötődéseikről, valamint sikerről, értékekről és karrierépítésről azon az előadássorozaton, amelyet ELTE Sikerek címmel rendez az Alumni Központ. Előadónk: Pléh Csaba, Széchenyi-díjas pszichológus, nyelvész. A veszélyhelyzetre való tekintettel online lesz elérhető a beszélgetés. Tovább ›»

10+1 videó az otthoni munkavégzés megkönnyítéséhez

Az ELTE Karrierközpont "Home office munkaszervezés 10 percben" videosorozata az otthonról dolgozó kollégáknak szeretne segítséget nyújtani a kapcsolattartáshoz és közös munkavégzéshez. Az ötlettár folyamatosan bővül, érdemes heti rendszerességgel megtekinteni a frissítéseket, amelyeket az alábbi cikkben foglalunk össze. Tovább ›»

Jogában áll beszélni tréningek

A Jogában áll beszélni tréningjeinek célja, hogy segítse a joghallgatókat, jogászokat a szakmájukhoz szükséges készségek fejlesztésében, azáltal, hogy a jelentkezők – tét nélkül – kipróbálhatják magukat különböző, a való életben előforduló helyzetgyakorlatban. Tovább ›»
1 2 3 56