fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Cikkek szerzője: Németh Patrik

ELTE Dolgozói Egészség- és Sporthét – 2021. ősz

Idén szeptemberben együtt rendezzük meg az elmúlt évek sikeres sportrendezvényeit, igyekezvén megőrizni és tovább fejleszteni mindent, ami korábban jónak bizonyult. Az Online Sporthéten és a személyes megjelenéssel tartott Egészség- és Sportnapon külön-külön is részt lehet venni, ha valakinek csak az egyikhez van kedve, de a kettő integrációja egy teljes körű, egész hetes sportélményt ad. Tovább ›»

Diligent: belépő a technológiai innováció élvonalába

Már Budapestről is lehet befolyása egy jó szakembernek a világ legnagyobb márkáinak vezetői döntéseire. A globális techipar élvonalába tartozó, vállalatirányítási szoftvereket (GRC) fejlesztő Diligent keres többek között termékmenedzsmentben és szoftverfejlesztésben jártas szakembereket idén induló budapesti Globális Termék Innovációs Központjába. Tovább ›»

Karriermenedzsment IV. – Tanulásmódszertan

Íme kurzusaink kakukktojása, a tanulásmódszertani kurzus! Hisszük, ha az életpálya-tervezéssel, karriermenedzsmenttel már a tanulmányok alatt el kell kezdeni foglalkozni, de Karriermenedzsment IV. kurzusunk nem a jövőbe tekint, hanem az egyetemi életeteket hivatott megkönnyíteni. Tovább ›»

Karriermenedzsment V. – Karriertervezés és készségfejlesztés

Ezen a kurzuson első kézből szerezhettek tapasztalatot, hiszen vendégelőadóként minden héten a területen gyakorlatban működő szakemberek osztják meg veletek tapasztalataikat. Minden héten egy, az álláskereséshez, munkahelyi helytálláshoz, készségfejlesztéshez kötődő témába nyerhettek betekintést. 12 alkalom, 12 különböző téma, 12 piaci partner. Tovább ›»
1 2 3