fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Cikkek szerzője: Nagy Gergely Gyula

Karriernap Online 2021

Válaszd a Karriernapot, hogy a cégek téged válasszanak! Regisztrálj most és tarts velünk április 28-29-én! Beszélgess, tájékozódj és közben gyűjtsd be a cégektől a kódokat a garantált ajándékokért. Ne maradj le a nyereményjátékról sem: minél több kódot gyűjtesz, annál nagyobb eséllyel lehet a tiéd a fődíjak egyike! És persze mindeközben találd meg álmaid állását, gyakornoki helyét vagy diákmunkáját! Tovább ›»

EMEA Woman4Tech Global Challenge

A Morgan Stanley-t olyan munkahelynek képzeljük el, ahol sokszínű háttérből érkező és sokféle tapasztalattal rendelkező emberek dolgoznak együtt, de egységesen tükrözik a szakmai kiválóság iránti elkötelezettségünket. Többek között ezt a törekvésünket fejezi ki a Women4Tech nevű rendezvényünk, amellyel a sokszínűséget szeretnénk növelni a toborzás során. Tovább ›»

ELTE Online Career Days 2021

Choose Career Days and let companies choose you! Register now and visit our Microsoft Teams group on April 28th and 29th! Have conversations, keep informed and in the meantime collect codes from companies for guaranteed gifts. Don’t miss out on the prize competition either: the more codes you collect, the bigger chance you will have to win one of the grand prizes! And in the meantime find your dream job, internship, or student job! Tovább ›»

Új munkahely a pandémia idején? Csak semmi pánik!

Van egy jó hírünk, ha épp munkát keresel: az ELTE Karriernapon olyan cégekkel találkozhatsz, akik az elmúlt hónapok kihívásai ellenére továbbra is keresik az új munkavállalókat. Ilyen például a Tata Consultancy Services Hungary, amely céggel kapcsolatban Kovács Viki, az ELTE korábbi hallgatója mesélte el személyes tapasztalatait, es beszelt arról, milyen volt szamara új környezetbe csöppenni a pandémia idejen. Tovább ›»

Tartsd kézben a pénzügyeidet az OTP Juniorral!

Mostanában többször eszedbe jut, hogy itt az ideje, hogy megtedd a következő lépést az életedben? Ha még nem is tudod, hogy pontosan merre vezet majd az utad, az mindenképpen fontos, hogy stabil alapokról indulj. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a pénzügyeid már a kezdetektől rendben legyenek! Tovább ›»

Tanulmányaidhoz válaszd a legkedvezőbb pénzügyi segítséget és váltsd valóra terveidet a Diákhitellel!

A kamatmentes és kedvező kamatozású diákhitel megoldások pénzügyi biztonságot nyújtanak számodra és lehetővé teszik, hogy minden erőddel a tanulásra koncentrálhass. Az igényléshez csupán aktív hallgatói jogviszony szükséges, a visszafizetés pedig igazodik a pénzügyi helyzetedhez. Törlesztéskönnyítési megoldásokkal, célzott kamattámogatásokkal, díjmentes előtörlesztéssel és családtámogatási kedvezményekkel segítünk abban, hogy a tartozásodat mielőbb kiegyenlítsd. Tovább ›»
1 2