fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Cikkek szerzője: Berek Andrea

5 ok, amiért au pair lettem

Ismered az érzést, amikor már az ébresztőd csörgése előtt felébredsz minden áldott reggel heteken keresztül? Vannak, akik utálják ezt a helyzetet, de amikor velem négy hónapja elkezdett ez történni, egyetlen indoka volt csak: elképesztően izgatott voltam! Tudtam, hogy egy óriási változás közeledik az életemben, és másra sem tudtam gondolni, annyira vártam! Tovább ›»

SZERETNÉD A JÖVŐT ÉPÍTENI?

Amíg ezt a mondatot elolvasod, 16 autó gördül le a gyártósorról világszerte. 400 telefon talál gazdára és 60-nal növekszik az internetet használók száma. Mire van szükség, hogy lépést tarthassunk ezzel a volumennel? Mire van szükség a zöld csúcstechnológiához? Tovább ›»

Ismerd meg az álláshirdetések kliséi mögött rejlő valóságot!

A KPMG-nél tudjuk, hogy pályakezdőként nem könnyű kiigazodni az álláshirdetések kliséin, ezért belemegyünk a részletekbe, hogy okosan dönthess. Hazai irodánkba határozott, fejlődni vágyó, értéket teremtő és kihívásokat kereső kollégákat várunk, akik hazai és nemzetközi projektjeink aktív tagjaként nagyvállalatok üzleti döntéseire, jogi, pénzügyi, vállalatirányítási működésére lehetnek közvetlen hatással. Magadra ismersz? Tudj meg többet rólunk és dönts felelősen a karrieredről, hiszen az egyetem utáni első évek a legfontosabbak! Tovább ›»

Angol önéletrajz, motivációs levél, állásinterjú komplex workshop (2021. ősz)

Kinézted magadnak álmaid állását? Angol CV-t és motivációs levelet kérnek, de nem tudod, hogyan állj neki, mit kéne beleírnod...vagy mit kéne kihagynod belőle? Tanácstalan vagy, hogy a passzív nyelvtudás önéletrajzba való-e? Szeretnél hasznos kifejezéseket, szófordulatokat tanulni? Félsz az angol nyelvű állásinterjútól? Szeretnéd magad kipróbálni, hogyan állnád meg a helyed az interjún? Az ELTE Karrierközpont új szolgáltatása tud Neked segíteni! Tovább ›»

Q&A with Brenda, Customer Support Team Lead

I noticed quickly after joining that I could really build a career here. I’m really passionate about helping customers, but wanted to grow and tackle new challenges. So when I’d been doing Customer Support for about a year, I started thinking about the opportunity of becoming a lead. Tovább ›»
1 2 3