SZERETNÉD A JÖVŐT ÉPÍTENI?

Amíg ezt a mondatot elolvasod, 16 autó gördül le a gyártósorról világszerte. 400 telefon talál gazdára és 60-nal növekszik az internetet használók száma. Mire van szükség, hogy lépést tarthassunk ezzel a volumennel? Mire van szükség a zöld csúcstechnológiához?

SZERETNÉD A JÖVŐT ÉPÍTENI?

Az Infineon Technologies célja, hogy megoldásokat keressen a világ új kihívásaira és félvezetők gyártásával hozzájáruljon egy fenntartható, biztonságos, élhető világ létrejöttéhez. Rád is szükségünk lehet. Engedd meg, hogy megmutassuk, hogyan küzdhetsz velünk ezért a célért!


A JÖVŐ BIZTONSÁGA

Amíg ezt a mondatot elolvasod, háromszázan sebesülnek meg az utakon. Az Infineonnál olyan intelligens szenzorokon dolgozhatsz, amelyek által több ember érkezhet haza épségben a nap végén. Amíg ezt elolvasod, 2 embert ér anyagi kár az interneten. Biztonsági rendszereink fejlesztésével nemcsak a gyors adatátvitelt garantálhatod, de arról is gondoskodhatsz, hogy ebbe az adatfolyamba senki ne pillanthasson bele illetéktelenül.

A JÖVŐ NÖVEKEDÉSE

Amíg ezt a mondatot olvasod, az Infineon ceglédi gyárában – az új telephellyel kiegészülve – 3 félvezető gördült le a gyártósorról. Ez lesz a – közel 100 profi kollégád mellett – a Te tereped, hiszen a folyamatos fejlődés és a fenntartható növekedés jegyében építettük az új ceglédi épületet, hogy újabb fronton küzdhessünk egy zöldebb, biztonságosabb jövőért.

Mi vagyunk Magyarország legnagyobb teljesítmény-félvezetőket gyártó vállalata, sikerünk pedig a rengeteg kiváló, tapasztalt szakembernek köszönhető, akivel együtt dolgozhatunk.

Csatlakozz hozzánk te is! Tegyünk együtt egy egyszerűbb, zöldebb és biztonságosabb jövőért. Látogass el weboldalunkra, ahol számos álláslehetőséggel várunk téged.

NE FELEDD: A JÖVŐT MI ALAKÍTJUK.