fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

SportONline – ELTE Dolgozói Sporthét 2021. tavasz

Májusban ismét megrendezzük az ősszel már sikeresen debütált online dolgozói sporthetet. A rendezvény erőssége nemcsak az, hogy a pandémiás helyzetben is elérhető és biztonságosan végezhető sportolási lehetőséget nyújt, hiszen a mindenki számára könnyen elérhető, a hétköznapokba is beépíthető sportolási lehetőség vírushelyzettől függetlenül is hasznos. Egyszerre szeretnénk lehetőséget és motivációt nyújtani a mozgáshoz. Természetesen, akit megérintett a versengés szelleme, vagy szeretném elnyerni a díjakat, most is versenybe szállhat akár csapattal, akár egyénileg.

2021. május 10–16. között kerül megrendezésre a második SportONline, ELTE Dolgozói Sporthét. Hétfőtől péntekig minden résztvevő számára elérhető ingyenes, online edzéseket biztosítunk, de a versenyekben résztvevők számára a pontgyűjtés hétvégén is folytatódik.

Úgy alkottuk meg a programokat és a hozzá kötődő csapatversenyt, hogy erőnléttől és kortól függetlenül mindenki részt vehessen benne.

Az aktuális járványügyi szabályozásoknak megfelelően a  programban az online edzéseken való otthoni részvétel és az egyéni sportolásra való buzdítás szerepel, így mindenki biztonságosan tud részt venni a programban.

A virtuális helyszínt a 2020 őszén a már remekül vizsgázott Microsoft Teams biztosítja. Itt lesznek elérhetők a bárhol elvégezhető online edzések, itt tesszük közzé a programötleteket és a kihívásokat, továbbá itt lesznek láthatóak a szervezői közlemények és itt lehet rögzíteni egy csapat tagjaként, vagy egyénileg végzett sporttevékenységeket. A csoport minden ELTE-s emailcímmel elérhető.

A SportONline programjai minden ELTE-dolgozó számára ingyenesek.

A részvételhez mindössze egy villámgyors regisztráció szükséges. Kérjük, akkor is regisztráljon, ha a versenyben nem szeretne részt venni, csak kipróbálna egy edzést, vagy nézelődne a feltöltött tartalmak között.

A regisztrációs űrlapot ide kattintva tudják megnyitni:

Csatlakozzon a Facebook-eseményhez ide kattintva!

Ha kérdése merülne fel, a gyakran ismételt kérdésekre ide kattintva kaphat választ. Ha se itt, se a GY.I.K. oldalon nem talál választ, kérjük, keresse a szervezőket: sportiroda@kancellaria.elte.hu

Add tovább a motivációt!

Ezzel a kihívásunkkal már a rendezvény kezdete előtt játékra hívjuk minden résztvevőnket!

Célunk, hogy minél több munkatársunkra átragasszuk a motivációt, dolgozzunk ezen a héten minél többen saját magunk és munkatársaink egészségéért!

Ennek érdekében értesítse minél több munkatársát a rendezvényről, hiszen ezzel most nyereményben részesülhet!

Hogyan vehet részt?

Regisztráljon a rendezvényre (ha még nem tette), majd szóljon minél több ELTE alkalmazottnak az eseményről, buzdítsa őket is regisztrációra. Az új résztvevők a regisztrációs űrlapon megadhatják annak a nevét, aki regisztrációra buzdította őket.

A legtöbb új regisztrálót motiváló résztvevő a rendezvény után egy 10 ezer forintos ELTE Shop utalványt és egy 5 ezer forintos Decathlon utalványt nyer.

Természetesen az ebben a kihívásban megadott adatokra is vonatkozik a rendezvény adatvédelmi nyilatkozata, ami ide kattintva elérhető. 
A részletes játékszabályzatot ide kattintva olvashatja.

Programok a SportONline Dolgozói Sporthéten

Célunk, hogy minél több munkatársunkat megmozgassuk ezen a héten, akár az online edzésekkel, akár szabadidő-sportolással.

Ráadásul a mozgással most is értékes nyeremények is gazdára találnak.

Kössék fel a túrabakancsot, emeljék fel a súlyzójukat, vegyék célba a parkot vagy a jógamatracot a szobájuk padlóján! A lényeg, hogy mozogjanak minél többet ezen a héten! 

A SportONline keretében online edzéseken és különböző, közösen teljesíthető kihívásokban vehetnek részt. Emellett igyekszünk szabadidős programjavaslatokkal is szolgálni.

Mivel készülünk? (kattintson és ugorjon oda, ami érdekli)

Online edzések

Az SportONline Teams felületén az Online edzések csatornán munkaidő után a BEAC edzői által megtartott online edzéseken vehetnek részt.

Az online megtartott edzések a képernyők előtt élőben követhetők, de akkor sincs ok az aggodalomra, ha nem tud élőben részt venni a kinézett edzésen. Minden edzést rögzítünk és az élő közvetítés után a rendezvény teljes időtartama alatt elérhetőek lesznek a csatornán!

Hétfőtől péntekig minden nap 18:00 – 19:00 között, napi kettő edzést tartunk párhuzamosan.

Az online edzések programjáról, az edzések típusairól és az edzőkről, akik tartják, az alábbi táblázatban olvashatnak:

A Csapatverseny és az egyéni nyereményjáték menete

Nem számít, hogy mit mozognak, csak mozogjanak fél órát. Gyűjtsék a pontokat, és nyerjenek!

 1. Csatlakozzon ide kattintva (név, email cím, szervezeti egység és – csapatversenyben is indulók esetében – csapatnév megadásával)
 2. Mozogjon minél többet a SportONline Dolgozói Sporthét alatt!
  1. Vegyen részt az online edzéseken.
  2. Végezzen bármilyen szabadidősportot, egyénileg vagy  barátokkal, családdal.  Biciklizzen a szabadban vagy munkába, kiránduljon, fusson, focizzanak, ping-pongozzanak, vagy csak sétáljanak egy nagyot a környéken.
 3. Rögzítse minden sporttevékenységét egy arra alkalmas mobiltelefonos alkalmazás segítségével
  (Strava, Runkeeper, Caynax, Természetjáró, stb.)
 4. Töltse fel az eredményéről szóló képeket, térképeket legkésőbb 2021. május 16. 23:59-ig a SportONline Teams Egyéni versenyzők csatornájára vagy csapata saját csatornájára. A pontok időarányosan szerezhetők, ezért a képen a mozgással töltött idő mindenképpen látszódjon!
 5. A szervezők feldolgozzák és rögzítik az összes feltöltést.
 6. Többletpontok is szerezhetők:
  1. ha a sporttevékenység igazolásáról szóló kép mellé az adott tevékenység közben, vagy közvetlenül előtte/utána készült szeflit is feltölt,
  2. vagy ha részt részt vesz a SportONline keretein belül szervezett online edzéseken.

Az aktuális állást a szervezők naponta kétszer frissítik a General (Általános) csatornán közzétett táblázatban.

Eredményhirdetés: 2021. május 18-án (kedd) délután.

Az első három helyezett csapat minden tagja, illetve az egyéni nyereményjáték, a kihívások és a közönségszavazások győztesei értékes nyereményekben részesülnek.

Csapatverseny

A SportONline-hoz kötődően csapatversenyt is hirdetünk, ahol a csapatok közösen gyűjthetik a pontokat. Bátorítjuk a munkatársakat, hogy alkossanak virtuális csapatokat.  A verseny célja, hogy a csapat tagjai minél többet sportoljanak a SportONline Dolgozói Sporthét alatt, és ezt osszák meg a SportONline Teams felületén is. Együtt vagy külön, otthon, baráti körben: legyen az futás, biciklizés, csapatsportok, kirándulás, ping-pong, bármi.

A verseny ideje alatt minden feltöltött fél óra mozgásért, sporttevékenységért 2 pont jár.

A csapatversenyre 3 és 8 fő közti, ELTE-dolgozókból álló csapatok nevezhetnek.

A csapat tagjai által megszerzett pontokat átlagoljuk a csapattagok között, így a kisebb létszámú csapatok is azonos esélyekkel indulnak.

Beszéljenek össze, válasszanak csapatnevet, és az eseményre történő regisztrációnál írják be, melyik csapat tagjai. A csapatversenyre bármely összeállítású csapatban lehet nevezni, nem szükséges szervezeti egységenként.

A verseny első három helyezett csapatának tagjai értékes nyereményekben részesülnek.

Pontozás, versenyszabályzat

A csapatverseny 2021. május. 10. 00:01 és 2021. május. 16. 23:59 között tart. Ezalatt az időszak alatt – amennyiben nem jár pluszpont – minden betöltött 30 perc mozgásért, sporttevékenységért 2 pont jár.

31 perc mozgás és 45 perc mozgás ugyanúgy 2 pontot ér, de 60 percért már 4 pont jár. Minden mozgásforma számít, sportágtól függetlenül. Kirándulásért, csapatsportokért, futásért, stb. ugyanúgy pontok szerezhetők.

Rögzítse minden sporttevékenységét egy mozgást rögzítő alkalmazással (pl. Strava, Runkeeper, Caynax, Természetjáró stb.), és töltse fel az eredményéről szóló képeket, térképeket (print screen/képernyőfotó) a csapata saját csatornájára.

Az egyes csapatok saját csatornáinak tartalmát csak a csapattagok és a szervezők látják.

A képen a mozgással töltött idő mindenképpen látszódjon!

A képek a sportolás végétől számított 24 órán belül, de legkésőbb 2021. május 16. 23:59-ig tölthetőek fel a csatornára!

Többletpontok szerezhetők az alábbi módokon:

 • A minimum 30 percet elérő, minden feltöltött sporttevékenység mellé plusz 1 pont szerezhető, ha az érintett csapattag a sporttevékenység igazolásáról szóló kép mellé az adott tevékenység közben, vagy közvetlenül előtte / utána készült szelfit is feltölt magáról a csapat csatornájára. A fényképre akkor is plusz egy pont kapható, ha a képhez kapcsolódó aktivitás a hossza miatt, vagy más okból több pontot ér. Egy sportalkalomhoz kötődően csak egy fotóra kapható plusz pont.
 • A fenti módon feltöltött selfiért 2 pont kapható, ha a feltöltő kommentben jelzi, hogy hozzájárul, hogy a képet a General csatornán is megosszuk, a csapat és a sportág megjelölésével együtt. A General csatornán a képet mindenki láthatja, aki regisztrált az eseményre.
 • Amennyiben valaki a SportONline keretein belül szervezett online edzéseken vesz részt, abban az esetben félóránként nem 1, hanem 4 pont szerezhető. Ehhez csak annyit kell tenni, hogy a már ismertetett mozgást rögzítő alkalmazás képének feltöltésekor kommentben jelzi, hogy a mozgás a SportOnline edzéséhez kötődik. A részvétel tényét a szervezők ellenőrzik.

Szerezhető pontok táblázatos összefoglalása

Részvétel az SportONline Dolgozói Sporthét keretében szervezett online edzéseken – élőben 4 pont / 30 perc
A SportONline Dolgozói Sporthét keretében szervezett online edzések elvégzés felvételről 3 pont / 30 perc
Minden egyéb sporttevékenység 2 pont / 30 perc
Sportos szelfi beküldése 1 pont / alkalom
General csatornán megosztható sportos szelfi beküldése 2 pont / alkalom

Példa: Ha például egy 6 fős csapat közösen elmegy kirándulni 3 órára és minden csapattag regisztrálja ezt a SportONline Teams felületén, máris 72 pontot szereztek a versenyben. Ha mindenki feltölt róla egy szelfit is, az máris 78 pont.

Pontok összegzése, végső pontszám

A csapat tagjai által megszerzett összes pontszámot elosztjuk a csapat tagjainak számával, hogy a kisebb és nagyobb létszámú csapatok egyenlő eséllyel indulhassanak.

Szeretnénk azonban mindenkit bátorítani, hogy minél több munkatársát, ELTE-n dolgozó ismerősét bátorítsa mozgásra. A csoportlétszámtól függően a pontok átlagolása után hozzáadandó pluszpontok szerezhetők: 
4-5 fős csapatok: +1 pont 
6-8 fős csapatok: +2 pont 

Nyeremények

1. helyezett csapat– a csapat minden tagja 10-10 ezer forintos Decathlon és ELTE Shop vásárlási utalványt nyer

2. helyezett csapat – a csapat minden tagja 10 ezer forintos ELTE Shop és 5 ezer forintos Decathlon vásárlási utalványt nyer

3. helyezett csapat – a csapat minden tagja 10 ezer forintos ELTE Shop vásárlási utalványt nyer

Egyéni nyereményjáték

Azok is részt vehetnek a pontgyűjtésben, akik nem tudnak, nem akarnak csapatban indulni. Ők a SportONline Teams csoport Egyéni verseny elnevezésű csatornájára tölthetik fel a sportolást igazoló tartalmakat. Az Egyéni verseny csatornára feltöltött tartalmak az eseményre regisztráló minden résztvevő által elérhetőek.

Ebben az esetben a regisztrációs űrlapon természetesen nem kell csapatnevet megadni. Egyéni regisztráció után, a versenybe való külön nevezés nélkül is elkezdheti a pontok gyűjtését.

A pontgyűjtés módja, időszaka, a sportolás igazolásának feltételei, a pluszpontok rendszere, a pontszámítás és az eredményhirdetés időpontja a Csapatverseny versenyszabályzatában leírtakkal megegyezik.

Két különbség van csupán:

 • Természetesen nem kerülnek átlagolásra a pontok, mindenki a saját maga által összegyűjtött pontokkal száll be a versenybe.
 • A verseny végén nem a végső pontszámok alkotta sorrend szerint hirdetjük ki a nyertest, hanem sorsolás alapján.
  Érdemes azonban ebben a versenyben is minél több pontot gyűjteni, hogy növeljék győzelmi esélyeiket. A szerzett pontok alapján súlyozzuk a versenyzőket a sorsolásnál. Minden egyes pont egy képzeletbeli cetlit jelent a versenyző nevével a virtuális kalapban, amiből végül a győztes nevét kihúzzuk.

A Csapatversenyben megszerzett saját pontokkal a versenyzők automatikusan részt vesznek az egyéni nyereményjátékban.

Nyeremények

A pontszámok alapján súlyozott esélyekkel induló sorsolás során kisorsolt 3 nyertes mindegyike 5-5 ezer forintos Decathlon és ELTE Shop vásárlási utalványt nyer.

Szabadidősport programjavaslatok és -ötletek, kihívások

Jussunk el egyetemünk alapításáig!

Egy játékos kihívással készültünk a SportONline hétvégéjére!

Itt a tavasz, és a hétvége remek lehetőség, hogy mindenki megmozdulhasson! Május 15-16-án fusson, biciklizzen, sétáljon, rollerezzen, kússzon-másszon, görkorizzon, túrázzon minél többet! Mozogjon bármit, aminek eredményét kilométerekben mérheti!

A kihívás célja, hogy eljussunk az időben egyetemünk alapításáig, 1635-ig!

Hogyan lehetséges ez?
Elindulunk az időben időszámításunk kezdetétől, közösen gyűjtjük a kilométereket és minden kilométer egy évnek felel meg. Így közösen át futjuk-biciklizzük-gyalogoljuk-küzdjük magunkat a történelem évszázadain!

Hogyan vehet részt?
Mozogjon minél többet 2021. 05. 15-én és 16-án, rögzítse egy mozgást rögzítő alkalmazással (pl. Strava, Runkeeper, Caynax, Természetjáró, stb.) és töltse fel az eredményéről szóló képet a SportONline Teams csoport Jussunk el egyetemünk alapításáig! elnevezésű csatornájára!

A kihívást teljesítjük, ha a május 16. 23:59-ig a csatornára feltöltött, hétvégi (05. 15. 00:01 – 05. 16. 23:59 között) teljesített mozgásról szóló bejegyzések legalább 1635 km távolság megtételéről tanúskodnak.

Az aktuális állást a kihívás napjaiban rendszeresen frissítjük a csatornán szereplő bejegyzésben!

A kihívás csatornájára feltöltött sporttevékenységet természetesen az egyéni – illetve csapatversenyben is jóvá írhatja.

A kihívás sikerességéhez hozzájárulók között (teljesített távolságtól függetlenül) a kihívás után egy 5 ezer forintos Decathlon utalványt sorsolunk ki.

 

Add tovább a motivációt!

Célunk, hogy minél több munkatársunkra átragasszuk a motivációt, dolgozzunk ezen a héten minél többen saját magunk és munkatársaink egészségéért!

Ennek érdekében értesítse minél több munkatársát a rendezvényről, hiszen ezzel most nyereményben részesülhet!

Hogyan vehet részt?

Regisztráljon a rendezvényre (ha még nem tette), majd szóljon minél több ELTE alkalmazottnak az eseményről, buzdítsa őket is regisztrációra. Az új résztvevők a regisztrációs űrlapon megadhatják annak a nevét, aki regisztrációra buzdította őket.

A legtöbb új regisztrálót motiváló résztvevő a rendezvény után egy 10 ezer forintos ELTE Shop utalványt és egy 5 ezer forintos Decathlon utalványt nyer.

Természetesen az ebben a kihívásban megadott adatokra is vonatkozik a rendezvény adatvédelmi nyilatkozata, ami ide kattintva elérhető. 
A részletes játékszabályzatot ide kattintva olvashatja.

 

Családbarát kihívás

Sportolni, mozogni minden korosztály száméra hasznos. Mind tapasztaljuk, hogy ahogy idősödünk, egyre nehezebben változtatunk szokásainkon, úgy a legkönnyebb megtartani a sportos életmódot, ha gyermekkorunktól része életünknek a mozgás.

Épp ezért a SportONline keretei között most nem csak munkatársainkat szeretnénk motiválni, de arra is buzdítunk, hogy adják tovább ezt a motivációt családjuk fiatalabb tagjainak is.

Olyan kihívást indítunk, ahol kifejezetten a családon belüli közös mozgást támogatjuk.

Hogyan tud részt venni? 
A kihívás 2021. május. 10. 00:01 és 2021. május. 16. 23:59 között tart. Ezalatt az időszak alatt minden betöltött 30 perc mozgásért, sporttevékenységért 2 pont jár, amennyiben közösen sportolt legalább egy, rokon, 18 év alatti gyermekkel.

Rögzítse mozgását és töltse fel a Családbarát kihívás elnevezésű csatornára!

A pontgyűjtés módja, időszaka, a sportolás igazolásának feltételei, a pontszámítás és az eredményhirdetés időpontja az Egyéni verseny feltételeivel megegyezik, két különbség van csupán:

 • Mivel családbarát kihívásról és családi sportolásról van szó, nem elég csupán, ha Ön sportol, akkor tud érvényesen pontot szerezni, ha a feltöltésre kerülő sporttevékenységet legalább egy, önnel rokonságban álló, 18 év alatti családtaggal együtt végzi (a lényeg, hogy rokon legyen, gyermek, unoka, unokatestvér, unokahúg, unokaöccs, stb. egyaránt megfelel).
 • Ebben a kihívásban nincsenek pluszpontok, magasabb pontértékű tevékenységek, minden betöltött 30 perc mozgásért egységesen 2 pont jár.

A sporttevékenység családi részének igazolása feltöltött fotóval lehetséges. A képen látszódjon, hogy nem egyedül volt, de a gyermeknek nem kell felismerhetőnek lennie. (Szerepelhet a fotón hátulról, arc nélkül, csak egy részletben, stb, amit Ön megfelelőnek talál.)

Pontszámítás és nyeremény

A rendezvény alatt legtöbb pontot gyűjtő versenyzők értékes nyereményben részesülnek.

 • Az 1. helyezett  10-10 ezer forintos Decathlon és ELTE Shop vásárlási utalványt nyer
 • A 2. helyezett – 5-5 ezer forintos Decathlon és ELTE Shop vásárlási utalványt nyer

A kihívás csatornájára feltöltött sporttevékenységet természetesen az egyéni – illetve csapatversenyben is jóvá írhatja.

 

Fussunk össze! – Szombathely és Budapest összekötése

Az őszi nagy sikerre való tekintettel ismét megrendezzük ezt a kihívást!

A kihívás célja, hogy május 12-én gondolatban mozgás közben ismét találkozzanak az ELTE dolgozói Szombathely és Budapest között.

Ennek érdekében felhívunk minden dolgozót, hogy mozogjon (fusson, biciklizzen, rollerezzen, ugráljon vagy sétáljon) minél többet 2020. május. 12-én, rögzítse egy mozgást rögzítő alkalmazással (pl.Strava, Runkeeper, Caynax, Természetjáró, stb.) és töltse fel az eredményéről szóló képet a SportONline Teams csoport Fussunk össze! – Szombathely és Budapest összekötése elnevezésű csatornájára!

A cél, hogy közösen teljesítsük a Budapest és Szombathely között lévő 222 km-es utat!

A kihívást teljesítjük, ha a május 12. 23:59-ig a csatornára feltöltött, aznapi (május. 12. 00:01 – 23:59 között) teljesített mozgásról szóló bejegyzések legalább 222 km távolság megtételéről tanúskodnak.

Ősszel nagyon szép eredményt értünk el, 753,81 km-t teljesítettünk közösen egy nap alatt! Most nem csak a két várost köthetjük össze, de egyben saját korábbi eredményünket is tovább javíthatjuk!

Az aktuális állást a kihívás napján rendszeresen frissítjük a csatornán szereplő bejegyzésben!

A kihívás csatornájára feltöltött sporttevékenységet természetesen az egyéni – illetve csapatversenyben is jóvá írhatja.

A kihívás sikerességéhez hozzájárulók között (teljesített távolságtól függetlenül) a kihívás után egy 5 ezer forintos Decathlon utalványt sorsolunk ki!

 

Minden nap mozogtam!

Hosszú távon, az egészség megőrzésének szempontjából sokkal fontosabb a rendszeres, évtizedeken át fenntartható és fenntartott testmozgás, mint a sporthoz kötődő magas teljesítmény.

Ennek szellemében indítottuk el ezt a kihívást, melynek célja, hogy résztvevői a SportONline egy hete alatt minden nap mozogjanak legalább 30 percet. Sétáljanak, kocogjanak, vagy játsszanak, hogy mit, az nem fontos, a lényeg, hogy mozogjanak. 
 
Hogyan vehet részt?

Mozogjon a SportONline 7 napja alatt (2021. 10. 10-16.) minden nap legalább 30 percet, rögzítse egy mozgást rögzítő alkalmazással (pl. Strava, Runkeeper, Caynax, Természetjáró, stb.) és töltse fel az eredményéről szóló képet a Minden nap mozogtam! elnevezésű Teams csatornára.

Az érvényes részvételhez minden nap legalább 1, aznapi sporttevékenységről szóló bejegyzés szükséges. Mozogjon 00:01 és 23:59 között legalább 30 percet, töltse fel a csatornára 23:59-ig és meg is van aznapra.

Kérünk mindenkit, hogy hétfőn indítson a csatornán egy új beszélgetést (New Conversation), és a hét további hat napján ahhoz a beszélgetéshez hozzászólással (Reply) csatolja az újabb képet. Így vasárnapra egy legalább 7 üzenetből álló, Önhöz tartozó lánc alakul ki.

A kihívás csatornájára feltöltött sporttevékenységet természetesen az egyéni – illetve csapatversenyben is jóvá írhatja.
 
A kihívásban érvényesen résztvevők (minden nap sportolók) között a kihívás után egy 5 ezer forintos Decathlon utalványt sorsolunk ki.

Szép helyen sportoltam! – fotóverseny

A testmozgással sok örömforrás járhat együtt, egyike lehet ezeknek a szép környezet, ahova eljuthatunk. Itt a lehetőség, hogy munkatársaikkal is megosszák a szép tájak okozta kellemes élményeket.

Menjen el futni, kirándulni, biciklizni, vagy mozogjon bármilyen más módon, és ha úgy érzi, megörökítésre érdemes, szép környezetben van, fotózza le. Lehet ez egy tavaszi erdő, egy városi naplemente, vagy bármi más, a szépség mindenütt jelen van.

Ezekkel a fotókkal ráadásul most nyerhet is!

Fotózza le a tájat és töltse fel a SportONline Teams csoportjának Szép helyen sportoltam! – fotóverseny nevű csatornájára. A feltöltött fotók a rendezvényre regisztráló minden résztvevő számára láthatóak lesznek. Bátorítsa Ön is ismerőseit, hogy támogassák egy lájkkal fotóját, mert a rendezvény végén legtöbb kedveléssel rendelkező fénykép feltöltője értékes nyereményben részesül!

A fotóverseny 2021. május 16. 20:00-ig tart. Ebben az időpontban rögzítik a szervezők a kedvelések számát a bejegyzések alatt, ami alapján kihirdetik a győztest.

FigyelemCsak a kedvelés-reakciók száma számít! Egyéb hangulatjeleket, reakciókat nem veszünk számításba!

A versenyben való részvétel feltétele

A csatornára a SportONline Dolgozói Sporthét ideje alatt (2021. május 10. 00:01 – 2021. május 16. 20:00 között) készült fényképeket lehet feltölteni.

A fénykép feltöltésekor igazolni kell, hogy a feltöltő valóban ott járt, valóban saját képről van szó. Ezt két módon igazolhatják a nevezők:

 1. A képen szerepeljen a feltöltő személy is. Lehet szelfi is, de készítheti a fényképet valaki az Önökkel együtt sportoló társaságból is. Csupán annyi a fontos, hogy együtt fotózkodjanak a tájjal, amit meg szeretnének mutatni.
 2. Ha nem szerepel a fényképen, úgy is elfogadjuk a feltöltést, ha rögzíti a sporttevékenységet, amely során az adott tájra eljutott. Ezt megteheti egy mozgást rögzítő alkalmazással (pl. Strava, Runkeeper, Caynax, Természetjáró stb.) az eredményéről szóló képeket, térképeket (print screen/képernyőmentés) töltse fel a fotóval együtt a bejegyzésbe.

Nyeremény

A legtöbb lájkreakciót kapott fotó feltöltője 5 ezer forintos ELTE Shop utalványt nyer.

Étkezzünk egészségesen – receptverseny

Az egészséges életmódhoz nem elég a rendszeres testmozgás, fontos a megfelelő táplálkozás is. Itt a lehetőség, hogy Ön is inspirálódjon és másokat inspiráljon ezen a területen!

Készítse el kedvenc egészséges ételét, és nevezzen be a versenybe!

Fotózza le az elkészült ételt és a recepttel együtt töltse fel a SportONline Teams csoportjának Étkezzünk egészségesen – receptverseny nevű csatornájára.

Tipp: Az elkészített ételből akár kóstolót is vihet munkatársainak!

A feltöltött fotó-recept párosok a rendezvényre regisztráló minden résztvevő számára láthatóak lesznek. Bátorítsa Ön is ismerőseit, hogy támogassák egy kedveléssel receptjét, mert a rendezvény végén legtöbb lájkkal rendelkező bejegyzés feltöltője értékes nyereményben részesül!

A receptverseny 2021. május 16. 20:00-ig tart. Ebben az időpontban rögzítik a szervezők a lájkok számát a bejegyzések alatt, ami alapján kihirdetik a győztest.

FigyelemCsak a kedvelés reakciók száma számít! Egyéb hangulatjeleket, reakciókat nem veszünk számításba!

Nyeremény

A legtöbb lájkreakciót kapott recept feltöltője 5 ezer forintos ELTE Shop utalványt nyer.