fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Sikerrel zárult az V. ELTE Virtuális Állásbörze

Az ELTE Karrierközpont november 11-13. között ötödik alkalommal rendezte meg a Virtuális Állásbörzét. Az ELTE karrier platformján rekordszámú, 74 munkáltató virtuális standjánál összesen mintegy 1800, fiatal egyetemistákat és frissdiplomásokat megcélzó pozícióból lehetett válogatni. A börzén az ország vezető tanácsadó, kereskedelmi és innovációs társaságai is részt vettek.

A megújult allasborze.elte.hu-n 16 000 oldallátogatás mellett mintegy 700 álláskereső regisztrált és böngészett az állások között, a felhasználók átlagosan több, mint 9 percet töltöttek az oldalon.

A pályázók most is beküldhették az önéletrajzukat, amelyet az ELTE Karrierközpont munkatársai szakmai szempontok alapján ellenőriztek és kijavítva visszaküldtek az érdeklődőknek, ezzel is növelve álláskeresési esélyeiket.

A virtuális állásbörze rugalmasabban látogatható, mint a hagyományos állásbörzék, így azok számára is lehetővé válik a karrierépítéssel és az álláskereséssel kapcsolatos tájékozódás, akik személyesen nem tudnak részt venni ilyen típusú rendezvényeken. A felhasználók több mint 15%-a mobileszközről böngészett, valamint nemcsak Magyarországról regisztráltak, érkeztek felhasználók az Egyesült Királyságból és az Amerikai Egyesült Államokból is.

Érdekesség, hogy a leglátogatottabb a CivilJOB és az Amerikai Nagykövetség standja volt, amelyek nem hagyományos álláshirdetésekkel jelentek meg, inkább szakmai gyakorlati helyeket és társadalmi munkával kapcsolatos pozíciókat kínáltak. A börzén olyan nagy, elismert cégek is részt vettek, mint a Bosch, az EY, az Ericsson, az IBM, a Decathlon, a HAYS, a Kelly Services, az ExxonMobil, vagy a Trenkwalder.

Ezt olvastad már?

Sikerrel zárt az ELTE Virtuális Állásbörze

Az ELTE Karrierközpont november 3-a és 6-a között, a tervezettnél egy nappal hosszabban tartotta a Virtuális Állásbörzét. A börze platformján 74 munkáltató virtuális standjánál összesen 2831, fiatal egyetemistákat és frissdiplomásokat megcélzó pozícióból lehetett válogatni, ami rekordszámúnak számít az elmúlt évek viszonylatában. Tovább ›»

Közel tízezren az ELTE standjánál

Százhatvan felkészült hallgató és oktató tájékoztatta az érdeklődőket Egyetemünkről az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon 2014. január 16–18. között: az ELTE standjára csaknem tízezren voltak kíváncsiak. Nyolc Karunk vezetői interaktív kerekasztal-beszélgetésen adtak választ a „Miért az ELTE?” kérdésre, a programot Fábri György közkapcsolati és kommunikációs rektorhelyettes moderálta. Tovább ›»

Mozgás, véndiákok!

Jó hangulatban zajlott a hétvégi ELTE Alumni és Családi Sportnap, ahol minden korosztály - totyogóktól az öregdiákokig - megtalálhatta a kedvére való szabadidős elfoglaltságot. A nagyszabású focikupa mellett volt kviddics, gólyaláb, golf, röplabda, aerobik és még sok más, ami felejthetetlenné tette ezt a napsütéses szombatot. Tovább ›»