fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

ShopAlike.hu ötletverseny

Érdekel az e-kereskedelem, az online marketing és a branding? Szeretnéd próbára tenni kreativitásod, és a gyakorlatban is hasznosítani a marketing órákon szerzett tudásod? Tájékozott vagy a magyar piaccal és az online felhasználók szokásaival kapcsolatban? Ha igen, ne habozz – pályázz!

Kik vagyunk mi?

A ShopAlike.hu 2013-ban indult azzal a céllal, hogy egy helyen tegye elérhetővé különböző webshopok kínálatát,és ezáltal megkönnyítse az online vásárlás folyamatát a felhasználók számára. Fókuszunk a divat és életmód, de számtalan egyéb kategóriát is megtalálhatsz a ShopAlike-on.Igyekszünk lépést tartani felhasználóink igényeivel, így a mobil és tablet weboldalunk mellett alkalmazásaink is segítenek a böngészésben.A ShopAlike-ot a berlini központú Visual Meta működteti és jelenleg világszerte már 20 országban elérhető.Bővebben a lap alján található linkeken olvashatsz rólunk.Hosszútávú célunk hozzájárulni a magyar e-kereskedelem dinamikus fejlődéséhez,ehhez viszont Rád is szükségünk van!

Mi a feladatod?

Az ötletverseny feladataként egy marketingkommunikációs stratégiát kell kidolgoznod a ShopAlike.hu számára.A stratégia célja a ShopAlike, mint online szolgáltatás és mint brand népszerűsítése a magyar piacon.Elemezd a célközönséget, találd ki az üzenetet és tervezd meg, milyen csatornákon juttatnád el hozzájuk!Offline vagy online eszközök, esetleg a kettő kombinációja lenne az ideális?Engedd szabadjára a fantáziád, hiszen nem csak egy helyes válasz létezik!

Nevezési feltételek:

A ShopAlike.hu ötletversenyre nevezni egyénileg és csapattal is lehet.Utóbbi esetben a díj megoszlik a csapattagok között.Nevezésre csak olyan személy jogosult, aki aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik valamelyik magyar felsőoktatási intézményben.Pályázni kizárólag saját eredeti szerzői alkotással lehet.
E feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelenné válik és nem kerül értékelésre.

A pályázat benyújtása:

A pályázati anyagokat a következő formában és terjedelemben várjuk angol nyelven:- maximum 30 diából álló PowerPoint prezentáció vagy- maximum 2000 szavas esszé (word vagy pdf formátumban).A pályázatnak ezen kívül tartalmaznia kell a szerző(k) szakmai önéletrajzát,valamint a hallgatói jogviszony igazolás(ok) szkennelt változatát.

A pályázatokat digitális formában az otletverseny@shopalike.hu e-mail címre várjuk.

Beküldési határidő: 2015. január 31.

Mit nyerhetsz?

A ShopAlike ötletverseny célja, hogy kiderítsük, hogyan képzelik el a magyar e-kereskedelem piacáta jövő marketing szakemberei.
Kreatív ötleteid felbecsülhetetlenek számunkra, ezért igyekszünk azokat méltóképpen meghálálni.A Visual Meta marketing vezetői által kiválasztott három legjobb pályázatot pénzbeli jutalomban részesítjük:

I. hely: 500 €
II. hely: 300 €
III. hely: 100 €

Eredményhirdetés: 2015 február.

További információk: http://www.shopalike.hu/otletverseny

Sok sikert kívánunk!

A ShopAlike.hu csapata