fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Szakmai megjelenéseink rovat

Európából jöttem…

Idén második alkalommal fogadott külföldi vendégeket az ELTE Karrierközpont, a 2014. június 23–27. között megrendezett „Erasmus Staff Week” nemzetközi program keretében. Az ELTE Rektori Hivatal Nemzetközi Képzési és Mobilitási Osztálya immár ötödik alkalommal látta vendégül európai partneregyetemeinek képviselőit az „Erasmus Staff Week” keretében. A Karrier szekció tagjai ezúttal Németországból, Csehországból, Törökországból, Ausztriából, Olaszolszágból és Angliából érkeztek. Tovább ›»

Tizenötórai tea

Melyik az a nemzetközi vállalat, amely 6 kontinens 100 országában több mint 77.000 embert foglalkoztat? Hogyan lehet bekerülni a Budapesti Business Support Center 1400 szerencsés alkalmazottja közé? Mit kell tenni ahhoz, hogy egy sikeres, trendi, és a munkavállalóiról maximálisan gondoskodó multihoz felvételt nyerhessünk Tovább ›»

Álláskeresők láthatatlan álarcai

A zsúfolásig megtelt teremben egy gombostűt sem lehet leejteni. A csillárról is emberek lógnak. A záró előadást egyszerre öt párhuzamos teremben lehet kivetítőn követni. Vastaps, majd dedikálók hosszú, tömött sorokban. Philip Zimbardo ismét Magyarországon járt. Tovább ›»

Pánik ante portas

A pályakezdőket sújtó számtalan szorongató nehézség közül az utóbbi években egyre fokozottabb figyelmet kap a kapunyitási pánik jelensége. A fiatal felnőttek krízisével manapság számos tréning, workshop, tanulmány foglalkozik, mi több, a jelenség immár önálló konferenciát is kapott. Az eseményt Kapunyitási Pánik Konferencia néven már második alkalommal rendezték meg 2014. május 7-én, Budapesten. Tovább ›»

Sikeresen debütált a CV-uplift

Idén először négy tanácsadóval, online ügyeleti időben várta az érdeklődőket önéletrajz-ellenőrzés szolgáltatással a Karrierközpont a múlt heti Virtuális Állásbörze időtartama alatt. A népszerű szolgáltatás hasznos ötleteket, technikai javaslatokat nyújtott az önéletrajzok legfőbb bakijait elkerülni szándékozóknak. Tovább ›»

Sikeresen indult az önkéntes kurzus

Fél év alatt ötszörösére nőtt az ELTE Karrierközpont önkéntes kurzusa iránti érdeklődés. A 2013/2014. tanév tavaszi félévében már 70 fő vette fel a tárgyat a Neptun Tanulmányi Rendszerben, és a fogadószervezetek száma is jelentősen nőtt. Tovább ›»
1 2