fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Sportiroda hírek rovat

ELTE Dolgozói Sporthét – 2022. tavasz

Május 9–15. között újra megrendezzük a sokak által kedvelt dolgozói sporthetet, de ez most más lesz. Az elmúlt pár évet beárnyalták a koronavírus okozta szigorítások, de szerencsére most olyan szakaszához érkeztünk ezeknek, ahol ismét lehetnek közös programok, ismét tölthetjük együtt az időt embertársainkkal. A sporthét nagyon jó alkalom erre. Tovább ›»

ELTE Dolgozói Egészség- és Sporthét – 2021. ősz

Idén szeptemberben együtt rendezzük meg az elmúlt évek sikeres sportrendezvényeit, igyekezvén megőrizni és tovább fejleszteni mindent, ami korábban jónak bizonyult. Az Online Sporthéten és a személyes megjelenéssel tartott Egészség- és Sportnapon külön-külön is részt lehet venni, ha valakinek csak az egyikhez van kedve, de a kettő integrációja egy teljes körű, egész hetes sportélményt ad. Tovább ›»

Kedvezményes nevezés a 36. SPAR Budapest Maratonra ELTE-dolgozók részére

Elindult a nevezés az ősz egyik legrangosabb futónapjára. 36. SPAR Budapest Maraton Fesztivál nemzetközi mezőnyében futhatsz maratont egyéni indulóként vagy párban. Ha a 42 km túl sok még neked, válaszd a SPAR 30 km-es kiegészítő távot. Akik a rövidebb távokat kedvelik azoknak ajánljuk a SPAR 10 km-t, vagy a páros 4 fős staféta számot, így megoszthatják a maratoni távot és az élményt barátaikkal, családtagjaikkal, kollégáikkal. A minimaraton távja 5 km, melyet önmagában vagy akár a 10 km-s távval kombinálva is teljesíthetsz. Tovább ›»

Egészség- és környezettudatos táplálkozás (ÉletútON-sorozat)

Lehet-e ökotudatos az egészséges táplálkozás? Lehet-e egészségesen enni télen is, import alapanyagok nélkül? Mit veszítünk, ha csak szezonális és helyi terményeket fogyasztunk? Szabó Adrienn dietetikus, a Magyar superfood c. könyv szerzője december 9-i előadásában többek között a fenti, bizonyára sokakban kavargó kérdések megválaszolását tűzte ki céljául. Tovább ›»
1 2