fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

PR cikkek rovat

EMEA Woman4Tech Global Challenge

A Morgan Stanley-t olyan munkahelynek képzeljük el, ahol sokszínű háttérből érkező és sokféle tapasztalattal rendelkező emberek dolgoznak együtt, de egységesen tükrözik a szakmai kiválóság iránti elkötelezettségünket. Többek között ezt a törekvésünket fejezi ki a Women4Tech nevű rendezvényünk, amellyel a sokszínűséget szeretnénk növelni a toborzás során. Tovább ›»

Új munkahely a pandémia idején? Csak semmi pánik!

Van egy jó hírünk, ha épp munkát keresel: az ELTE Karriernapon olyan cégekkel találkozhatsz, akik az elmúlt hónapok kihívásai ellenére továbbra is keresik az új munkavállalókat. Ilyen például a Tata Consultancy Services Hungary, amely céggel kapcsolatban Kovács Viki, az ELTE korábbi hallgatója mesélte el személyes tapasztalatait, es beszelt arról, milyen volt szamara új környezetbe csöppenni a pandémia idejen. Tovább ›»

Tartsd kézben a pénzügyeidet az OTP Juniorral!

Mostanában többször eszedbe jut, hogy itt az ideje, hogy megtedd a következő lépést az életedben? Ha még nem is tudod, hogy pontosan merre vezet majd az utad, az mindenképpen fontos, hogy stabil alapokról indulj. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a pénzügyeid már a kezdetektől rendben legyenek! Tovább ›»

Tanulmányaidhoz válaszd a legkedvezőbb pénzügyi segítséget és váltsd valóra terveidet a Diákhitellel!

A kamatmentes és kedvező kamatozású diákhitel megoldások pénzügyi biztonságot nyújtanak számodra és lehetővé teszik, hogy minden erőddel a tanulásra koncentrálhass. Az igényléshez csupán aktív hallgatói jogviszony szükséges, a visszafizetés pedig igazodik a pénzügyi helyzetedhez. Törlesztéskönnyítési megoldásokkal, célzott kamattámogatásokkal, díjmentes előtörlesztéssel és családtámogatási kedvezményekkel segítünk abban, hogy a tartozásodat mielőbb kiegyenlítsd. Tovább ›»

IBM Open Day @ ELTE – május 27

Szeretnél többet tudni arról, hogyan gyorsította fel a koronavírus-járvány a digitalizációt az egész világon? Ismerd meg, hogyan reagált minderre egy igazán digitális világcég, hallgasd meg szakértőik véleményét és tedd fel nekik kérdéseid közvetlenül! Tovább ›»