fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

PR cikkek rovat

SZERETNÉD A JÖVŐT ÉPÍTENI?

Amíg ezt a mondatot elolvasod, 16 autó gördül le a gyártósorról világszerte. 400 telefon talál gazdára és 60-nal növekszik az internetet használók száma. Mire van szükség, hogy lépést tarthassunk ezzel a volumennel? Mire van szükség a zöld csúcstechnológiához? Tovább ›»

Gyakornoki program az AdNovumnál

Milyen tapasztalatokkal gazdagodhatsz, ha az AdNovumnál kezdesz gyakornokként dolgozni? Milyen az, amikor egy dedikált mentor segít, hogy szakmailag minél sikeresebben tudj fejlődni? Mi vár rád egy "ügyfélprojekten"? Mindezeket megtudhatod, ha elolvasod Kriston Ági interjúját, aki tavaly kezdett gyakornokként a cégnél, és azóta már Junior Szoftverfejlesztőként dolgozik mestertanulmányai mellett! Tovább ›»

Ismerd meg az álláshirdetések kliséi mögött rejlő valóságot!

A KPMG-nél tudjuk, hogy pályakezdőként nem könnyű kiigazodni az álláshirdetések kliséin, ezért belemegyünk a részletekbe, hogy okosan dönthess. Hazai irodánkba határozott, fejlődni vágyó, értéket teremtő és kihívásokat kereső kollégákat várunk, akik hazai és nemzetközi projektjeink aktív tagjaként nagyvállalatok üzleti döntéseire, jogi, pénzügyi, vállalatirányítási működésére lehetnek közvetlen hatással. Magadra ismersz? Tudj meg többet rólunk és dönts felelősen a karrieredről, hiszen az egyetem utáni első évek a legfontosabbak! Tovább ›»

Milyen legyen az első munkahelyed?

Ez az a cikk, aminek szembe kellett volna jönnie velem egyetemista koromban, amikor első állásbörzémen keringtem a standok között… Abban reménykedem, hogy segíthetek Neked jóval rövidebb úton megtalálni az álom-munkahelyedet, mint ahogy nekem sikerült. Tovább ›»

Karrier a Bosch Magyarországnál: Váltsd valóra!

A Bosch különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója, négy üzleti területen végzi tevékenységét. Ezek a mobilitási megoldások, az ipari technika, a fogyasztási cikkek, valamint az energia- és épülettechnika. Vezető IoT-vállalatként jövő technológiáit formáljuk, innovatív megoldásokat kínálunk intelligens otthonokhoz, intelligens városokhoz, a hálózatba kapcsolt mobilitáshoz és gyártáshoz. Tovább ›»

Q&A with Brenda, Customer Support Team Lead

I noticed quickly after joining that I could really build a career here. I’m really passionate about helping customers, but wanted to grow and tackle new challenges. So when I’d been doing Customer Support for about a year, I started thinking about the opportunity of becoming a lead. Tovább ›»
1 2 3