fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Pályaválasztás rovat

Ismerd meg az álláshirdetések kliséi mögött rejlő valóságot!

A KPMG-nél tudjuk, hogy pályakezdőként nem könnyű kiigazodni az álláshirdetések kliséin, ezért belemegyünk a részletekbe, hogy okosan dönthess. Hazai irodánkba határozott, fejlődni vágyó, értéket teremtő és kihívásokat kereső kollégákat várunk, akik hazai és nemzetközi projektjeink aktív tagjaként nagyvállalatok üzleti döntéseire, jogi, pénzügyi, vállalatirányítási működésére lehetnek közvetlen hatással. Magadra ismersz? Tudj meg többet rólunk és dönts felelősen a karrieredről, hiszen az egyetem utáni első évek a legfontosabbak! Tovább ›»

Milyen legyen az első munkahelyed?

Ez az a cikk, aminek szembe kellett volna jönnie velem egyetemista koromban, amikor első állásbörzémen keringtem a standok között… Abban reménykedem, hogy segíthetek Neked jóval rövidebb úton megtalálni az álom-munkahelyedet, mint ahogy nekem sikerült. Tovább ›»

Karrier a Bosch Magyarországnál: Váltsd valóra!

A Bosch különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója, négy üzleti területen végzi tevékenységét. Ezek a mobilitási megoldások, az ipari technika, a fogyasztási cikkek, valamint az energia- és épülettechnika. Vezető IoT-vállalatként jövő technológiáit formáljuk, innovatív megoldásokat kínálunk intelligens otthonokhoz, intelligens városokhoz, a hálózatba kapcsolt mobilitáshoz és gyártáshoz. Tovább ›»

Online Career Days 2021 autumn

Choose Career Days and let companies choose you! Register now and visit our Microsoft Teams group on November 17th and 18th! Have conversations, keep informed and in the meantime collect codes from companies for guaranteed gifts. Don’t miss out on the prize competition either: the more codes you collect, the bigger chance you will have to win one of the grand prizes! And in the meantime find your dream job, internship, or student job! Tovább ›»

Karriernap Online 2021. november

Válaszd a Karriernapot, hogy a cégek téged válasszanak! Regisztrálj most, és tarts velünk november 17-18-án! Beszélgess, tájékozódj, és közben gyűjtsd be a cégektől a kódokat a garantált ajándékokért. Ne maradj le a nyereményjátékról sem: minél több kódot gyűjtesz, annál nagyobb eséllyel lehet a tiéd a fődíjak egyike! És persze mindeközben találd meg álmaid állását, gyakornoki helyét vagy diákmunkáját! Tovább ›»

Karriernap Online 2021

Válaszd a Karriernapot, hogy a cégek téged válasszanak! Regisztrálj most és tarts velünk április 28-29-én! Beszélgess, tájékozódj és közben gyűjtsd be a cégektől a kódokat a garantált ajándékokért. Ne maradj le a nyereményjátékról sem: minél több kódot gyűjtesz, annál nagyobb eséllyel lehet a tiéd a fődíjak egyike! És persze mindeközben találd meg álmaid állását, gyakornoki helyét vagy diákmunkáját! Tovább ›»
1 2