fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

KarrierBLOG rovat

Female IT Shadowing Event

Morgan Stanley believes that we are one team due to and not despite of our differences. In our Budapest office, employees with different backgrounds work successfully together. With this spirit, we have established the Morgan Stanley Women in IT Network, for those girls, who are interested in IT and natural sciences, to talk about profession and career related topics. Tovább ›»

A Neptuntól a csillagokig, avagy a karrierépítés szépségei – 7+1 ki nem mondott tény a vizsgaidőszakról

Akár tetszik, akár nem, itt a vizsgaidőszak. Mondhatni nyakig ülünk benne. Bár még nem merem elkiabálni, hogy végeztem, azt azért kijelenthetem óvatosan, hogy már kifelé úszok az örvényből. Ebben a feszült várakozásban döntöttem úgy, hogy eddigi tapasztalataimat felhasználva 7+1 pontban összeszedem, mit is jelent a vizsgaidőszak. Tovább ›»

A Neptuntól a csillagokig, avagy a karrierépítés szépségei – 5. rész

Ahogy legutóbbi bejelentkezésem során már utaltam rá, nagyon szerettem volna magamat más munkaterületen is kipróbálni. Így esett, hogy fővárosunk egyik igen forgalmas mozijába csöppentem. Egy állásinterjú miatt. És felvettek. Azóta, a „megyek mozizni” kifejezés egészen új értelmet nyert az életemben. Rengeteget fejlődöm, ha szakmailag nem is, emberileg mindenképpen. Tovább ›»

A Neptuntól a csillagokig, avagy a karrierépítés szépségei – 3. rész

Vajon van olyan, hogy helyes út? Kinek van igaza: annak, aki korán elkezd dolgozni, és fiatalon felvállalja a felnőtt lét minden szépségét és buktatóját? Vagy annak, aki hosszú egyetemi évekkel igyekszik kitolni a kötelező felnőtté válást? Állandó bloggerünk, Forgács Laura a következő sorokon ezen az örök dilemmán időzik el. Fogadjátok szeretettel A Neptuntól a csillagokig, avagy a karrierépítés szépségei sorozatunk 3. részét! Tovább ›»

A Neptuntól a csillagokig, avagy a karrierépítés szépségei – 1. rész

Sziasztok! Forgács Laura a nevem, az ELTE BTK kommunikáció és médiatudomány szakán vagyok első éves hallgató. Nem célom sikertörténeteket gyártani, igyekszem a dolgokat teljes valójukban megmutatni. Rávilágítani arra, hogy a karrierépítés éppen annyi örömmel jár, mint lemondással. Mert igenis néha elbizonytalanodunk és belefáradunk, mégis van az egésznek egy sajátos szépsége. Ezt a szépséget szeretném nektek átadni az írásaimmal. Tovább ›»