fbpx
Karrierközpont
Slider

Előadások, programok rovat

Változatos programkínálattal várunk minden kedves érdeklődőt.

Egészség- és környezettudatos táplálkozás (ÉletútON-sorozat)

Lehet-e ökotudatos az egészséges táplálkozás? Lehet-e egészségesen enni télen is, import alapanyagok nélkül? Mit veszítünk, ha csak szezonális és helyi terményeket fogyasztunk? Szabó Adrienn dietetikus, a Magyar superfood c. könyv szerzője december 9-i előadásában többek között a fenti, bizonyára sokakban kavargó kérdések megválaszolását tűzte ki céljául. Tovább ›»

Karriernap Online

Szeretnéd tudni, mit kezdhetsz majd a diplomáddal? Jól jönne némi inspiráció a pályaválasztáshoz? Kíváncsi vagy rá, hogyan változott a munkaerőpiac a COVID miatt? Hallgató vagy frissdiplomás vagy? Olyan állást, diákmunkát keresel, ami majd a CV-dben is jól mutat? Összeállítanád életed eddig legjobb önéletrajzát? És mindeközben szívesen nyernél egy IPhone SE 2020-at vagy egy Samsung S10-et? Tovább ›»

A célok logikája (S07E02)

„Célok nélkül csak lézengeni lehet saját életünkben, létezni nem!”- vallja állandó meghívott előadónk, Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus. Az ELTE Karrierközpont által szervezett Hogyan tovább? előadás-sorozat 50. alkalma október 20-án 18 órakor élőben lesz közvetítve Facebook-oldalán. Tovább ›»
1 2 3 5