fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Előadások, programok rovat

Változatos programkínálattal várunk minden kedves érdeklődőt.

Karriernap Online 2021. november

Válaszd a Karriernapot, hogy a cégek téged válasszanak! Regisztrálj most, és tarts velünk november 17-18-án! Beszélgess, tájékozódj, és közben gyűjtsd be a cégektől a kódokat a garantált ajándékokért. Ne maradj le a nyereményjátékról sem: minél több kódot gyűjtesz, annál nagyobb eséllyel lehet a tiéd a fődíjak egyike! És persze mindeközben találd meg álmaid állását, gyakornoki helyét vagy diákmunkáját! Tovább ›»

Időcsapdában [S08E02]

Folytatódik jelenléti formában a Hogyan tovább? előadás-sorozat az ELTE Bölcsészettudományi Kar Gólyavárában. November 9-én 18:00 órától előadónk, Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus az időgazdálkodás témáját járja körbe. Tovább ›»

Pszichológusi kérdések, melyek megváltoztatnak minket

A Hogyan tovább? előadás-sorozat VIII. évadához érkezik ezzel az október 5-i alkalommal, amelyet újra az ELTE Bölcsészettudományi Kar Gólyavárának Mária Terézia termében rendezünk meg. Visszatérő résztvevőink már megszokhatták, hogy a sorozat előadója, Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus a rá jellemző gyakorlatorientáltságot és praktikus szemléletet minden esetben biztosítja. Tovább ›»

ELTE Dolgozói Egészség- és Sporthét – 2021. ősz

Idén szeptemberben együtt rendezzük meg az elmúlt évek sikeres sportrendezvényeit, igyekezvén megőrizni és tovább fejleszteni mindent, ami korábban jónak bizonyult. Az Online Sporthéten és a személyes megjelenéssel tartott Egészség- és Sportnapon külön-külön is részt lehet venni, ha valakinek csak az egyikhez van kedve, de a kettő integrációja egy teljes körű, egész hetes sportélményt ad. Tovább ›»

Van-e jövőnk?

Folytatódik Hogyan tovább?-sorozatunk Limpár Imre tanácsadó szakpszcihológussal. Az előadást élőben közvetítjük az esemény időpontjában Facebook-oldalunkon. Tovább ›»

Karriernap Online 2021

Válaszd a Karriernapot, hogy a cégek téged válasszanak! Regisztrálj most és tarts velünk április 28-29-én! Beszélgess, tájékozódj és közben gyűjtsd be a cégektől a kódokat a garantált ajándékokért. Ne maradj le a nyereményjátékról sem: minél több kódot gyűjtesz, annál nagyobb eséllyel lehet a tiéd a fődíjak egyike! És persze mindeközben találd meg álmaid állását, gyakornoki helyét vagy diákmunkáját! Tovább ›»
1 2 3 6