fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Hírek rovat

Karriernap Online 2021. november

Válaszd a Karriernapot, hogy a cégek téged válasszanak! Regisztrálj most, és tarts velünk november 17-18-án! Beszélgess, tájékozódj, és közben gyűjtsd be a cégektől a kódokat a garantált ajándékokért. Ne maradj le a nyereményjátékról sem: minél több kódot gyűjtesz, annál nagyobb eséllyel lehet a tiéd a fődíjak egyike! És persze mindeközben találd meg álmaid állását, gyakornoki helyét vagy diákmunkáját! Tovább ›»

Időcsapdában [S08E02]

Folytatódik jelenléti formában a Hogyan tovább? előadás-sorozat az ELTE Bölcsészettudományi Kar Gólyavárában. November 9-én 18:00 órától előadónk, Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus az időgazdálkodás témáját járja körbe. Tovább ›»

Őszi élménytábor ELTE-polgárok gyermekeinek

Napközis tábort szervez az ELTE Karrierközpont az ELTE Tanító- és Óvóképző Kar Hagyományőrző Alapítvány szakembereinek támogatásával, az ELTE-polgárok gyermekeinek részére (6–12 éves kor között), az őszi szünet idején, október 25–29. között. A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre. A tábor teljes költségét a Karrierközpont – Családbarát Iroda finanszírozza, mert Egyetemünk támogatást nyert az idei Családbarát pályázaton, így teljes körűen támogatni tudja megvalósulását. Tovább ›»

Pszichológusi kérdések, melyek megváltoztatnak minket

A Hogyan tovább? előadás-sorozat VIII. évadához érkezik ezzel az október 5-i alkalommal, amelyet újra az ELTE Bölcsészettudományi Kar Gólyavárának Mária Terézia termében rendezünk meg. Visszatérő résztvevőink már megszokhatták, hogy a sorozat előadója, Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus a rá jellemző gyakorlatorientáltságot és praktikus szemléletet minden esetben biztosítja. Tovább ›»

ELTE Dolgozói Egészség- és Sporthét – 2021. ősz

Idén szeptemberben együtt rendezzük meg az elmúlt évek sikeres sportrendezvényeit, igyekezvén megőrizni és tovább fejleszteni mindent, ami korábban jónak bizonyult. Az Online Sporthéten és a személyes megjelenéssel tartott Egészség- és Sportnapon külön-külön is részt lehet venni, ha valakinek csak az egyikhez van kedve, de a kettő integrációja egy teljes körű, egész hetes sportélményt ad. Tovább ›»

Kedvezményes nevezés a 36. SPAR Budapest Maratonra ELTE-dolgozók részére

Elindult a nevezés az ősz egyik legrangosabb futónapjára. 36. SPAR Budapest Maraton Fesztivál nemzetközi mezőnyében futhatsz maratont egyéni indulóként vagy párban. Ha a 42 km túl sok még neked, válaszd a SPAR 30 km-es kiegészítő távot. Akik a rövidebb távokat kedvelik azoknak ajánljuk a SPAR 10 km-t, vagy a páros 4 fős staféta számot, így megoszthatják a maratoni távot és az élményt barátaikkal, családtagjaikkal, kollégáikkal. A minimaraton távja 5 km, melyet önmagában vagy akár a 10 km-s távval kombinálva is teljesíthetsz. Tovább ›»
1 2 3 48