fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Speciális Hallgatói Ügyeket Támogató Iroda rovat

Route4U – a megbízható útitárs

Egy nagyszerű, új lehetőségre szeretnénk felhívni a figyelmeteket, mely elsősorban a mozgássérült hallgatók és az őket segítők életét könnyítheti meg, de bárki, aki érdeklődik az akadálymentes közlekedés lehetőségei iránt, hasznos információkat találhat a Route4U legújabb termékében. Tovább ›»

Nyílt napot szervez a Fogyatékosügyi Központ

A tavalyi évhez hasonlóan idén is szervez nyílt napot az ELTE Fogyatékosügyi Központja. Az esemény célja a sajátos nevelési igényű középiskolás diákok és szüleik megfelelő tájékoztatása. Szeretettel várják az ELTE-re jelentkezni szándékozó középiskolai SNI tanulókat, szüleiket és tanáraikat. Tovább ›»

Speciális karriermenedzsment: Az álláskeresés lépései (Speciális karriermenedzsment I.)

A Fogyatékosügyi Központ, a PPK és a Szolgáltató Központ együttműködésének köszönhetően Speciális Karriermenedzsment kurzussal bővült repertoárunk. A kurzusra kizárólag speciális szükségletű, fogyatékossággal élő hallgatók jelentkezhetnek, akik előzetesen regisztráltak a kari fogyatékosügyi koordinátoruknál. Fő célkitűzésünk, hogy azoknak is segítséget nyújtsunk karrierjük tervezéshez és a jövőbeni munkavállaláshoz, akik speciális helyzetük miatt különleges szükségletekkel rendelkeznek. Tovább ›»
1 2 3