fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Speciális Hallgatói Ügyeket Támogató Iroda rovat

Elégedettségi kérdőív speciális szükségletű hallgatók számára (2020)

Kedves Hallgató! Az Ön véleménye nagyon fontos számunkra, kérjük, segítse munkánkat kérdőívünk kitöltésével! A folyamatos megújulás és a hallgatók valós szükségleteihez igazított, magas szintű szolgáltatások biztosítása érdekében számítunk az Ön javaslataira. A kérdőív feleletválasztós, összesen 15 kérdést tartalmaz. Kérjük, jelölje meg a felkínált válaszlehetőségek közül a kiválasztottat! A legtöbb kérdésnél lehetősége van szöveges formában is kifejteni véleményét, indokolni döntését, részletesen ismertetni tapasztalatait! Tovább ›»

Irodalmi Klub

Ebben a félévben is szeretettel várunk Benneteket az Irodalmi Klubra! A szemeszter vezérfonalául a Naplót választottuk, ami egyrészt irodalmi napló, másrészt a saját személyes naplónk (mely persze szintén lehet irodalmi formájú). Tovább ›»

Irodalmi Klub

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki szívesen olvasna, beszélgetne, egy kötetlen irodalmi klub résztvevőjeként velünk, megosztva társaival gondolatait, véleményét. Tovább ›»

Az egyetemi sport mindenkié – az ELTE és a BEAC parasport fejlesztései

Egy éve vette kezdetét az a széleskörű összefogás, ami az ELTE fogyatékossággal élő hallgatóinak sportolási lehetőségeit fejleszti, segíti az egyetemen. Az ELTE Szolgáltató Központon belül működő Fogyatékosügyi Központ, az ELTE Sportiroda és a BEAC közreműködésének köszönhetően kiemelt szerepet kapott a parasport az egyetem életében. A szereplők igyekeznek valamennyi hallgató számára, így a fogyatékossággal élőknek is sportolási lehetőségeket nyújtani. Tovább ›»
1 2 3