fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Alumni rovat

Ízelítő az egyetemi alumni élet eseményeiről.
Valamennyi hír és rendezvény megtalálható az ELTE Alumni Központ honlapján és Facebook-oldalán.

Alumni Jótékonysági Kampány

Tudtad, hogy az Alumni Jótékonysági Kampány érted is történik? Eleddig a tehetséges, anyagilag rászoruló hallgatóknak gyűjtöttünk, az Alumni Ösztöndíj* alap számára. Az idei virtuális kampányunk alkalmával a COVID-19 miatt nehéz helyzetbe kerülő, rászoruló hallgatókat is támogatni szeretnénk! Adománygyűjtésbe kezdünk tehát, melynek eredményétől függően írhatjuk ki a pályázatot. Tovább ›»

Az Egyetem megnyitja kapuit: Füvészkert

„Az Egyetem megnyitja kapuit” sorozat keretében az egyetem nagy múltra visszatekintő épületeinek, helyszíneinek történetét és rejtett kincseit ismerhetik meg az ELTE Alumni tagjai. Idén az éves Füvészkerti sétára online és/vagy élőben kerül sor június 6-án szombaton 14:00 órától. A szakvezetés ingyenes, személyes részvétel esetén az Alumni Kártya kedvezménnyel megvásárolható belépőjegy díja 800 Ft. A vezetést Papp László botanikus fogja tartani. Tovább ›»

1% adó

A rendelkezés az SZJA 1 százalékáról nem kerül Önnek pénzébe, csak egy-két percet kell rászánnia az adóbevallás elkészítésekor, vagy akár attól független időpontban. Tovább ›»

ELTE Alumni Hallgatói pályázat – május 15-ig lehet pályázni!

Felsőbb éves hallgatóként kipróbálnád, milyen lehet más országban tanulni, de jól jönne egy kis támogatás? Az ELTE Alumni Alapítvány segít! Az alapítvány kiemelt célja, hogy az ELTE Diplomások összefogásával támogassa a jelen tehetséges, anyagilag rászoruló hallgatóit. A pályázat volumene tovább növekedett. Az idei SZJA 1% rendelkezések is jó helyre kerülnek. Tovább ›»

ELTE Sikerek: Pléh Csaba (online)

Hírneves, az ELTE falai közül kikerült volt hallgatók beszélnek munkásságukról és jelen törekvéseikről, ELTE-s kötődéseikről, valamint sikerről, értékekről és karrierépítésről azon az előadássorozaton, amelyet ELTE Sikerek címmel rendez az Alumni Központ. Előadónk: Pléh Csaba, Széchenyi-díjas pszichológus, nyelvész. A veszélyhelyzetre való tekintettel online lesz elérhető a beszélgetés. Tovább ›»

ELTE Sikerek: Tardos Éva

Amerikából jöttem, mesterségem címere: a játék! Hírneves, az ELTE falai közül kikerült alumnusok beszélnek munkásságukról és jelen törekvéseikről, ELTE-s kötődésükről, valamint sikerről, értékekről és karrierépítésről azon előadás-sorozaton, amelyet ,ELTE Sikerek címmel rendez az Alumni Központ. Következő előadónk 2020. február 19-én Tardos Éva (TTK '81), matematikus. Karrier – Értékek – Egyetem – Élet külföldön – Matematika – Játék. Tovább ›»

Nemzetek Estjei: Németország

Az ELTE Alumni Központ  színes, kulturális programokkal, esetenként történelmi, művészeti és utazási beszámolókkal várja az érdeklődőket a Nemzetek estjei elnevezésű sorozatán, mely Kínával indult, majd Franciaországgal, Amerikai Egyesült Államokkal és Japánnal folytatódott. A Germanisztikai Intézet közreműködésével a sorozat következő állomása 2020. január 17-én Németország lesz. Tovább ›»

ELTE Sikerek: Kolosi Tamás

Hírneves ELTE falai közül kikerült alumnusok beszélnek munkásságukról és jelen törekvéseikről, ELTE-s kötődésükről, valamint sikerről, értékekről és karrierépítésről azon előadás-sorozaton, amelyet ,,ELTE Sikerek” címmel rendez az Alumni Központ. Következő előadó: Kolosi Tamás, Széchenyi-díjas magyar szociológus. Tovább ›»
1 2 3 11