fbpx
Karrierközpont
Slider

Alumni rovat

Ízelítő az egyetemi alumni élet eseményeiről.
Valamennyi hír és rendezvény megtalálható az ELTE Alumni Központ honlapján és Facebook-oldalán.

ELTE Sikerek: Tardos Éva

Amerikából jöttem, mesterségem címere: a játék! Hírneves, az ELTE falai közül kikerült alumnusok beszélnek munkásságukról és jelen törekvéseikről, ELTE-s kötődésükről, valamint sikerről, értékekről és karrierépítésről azon előadás-sorozaton, amelyet ,ELTE Sikerek címmel rendez az Alumni Központ. Következő előadónk 2020. február 19-én Tardos Éva (TTK '81), matematikus. Karrier – Értékek – Egyetem – Élet külföldön – Matematika – Játék. Tovább ›»

Nemzetek Estjei: Németország

Az ELTE Alumni Központ  színes, kulturális programokkal, esetenként történelmi, művészeti és utazási beszámolókkal várja az érdeklődőket a Nemzetek estjei elnevezésű sorozatán, mely Kínával indult, majd Franciaországgal, Amerikai Egyesült Államokkal és Japánnal folytatódott. A Germanisztikai Intézet közreműködésével a sorozat következő állomása 2020. január 17-én Németország lesz. Tovább ›»

ELTE Sikerek: Kolosi Tamás

Hírneves ELTE falai közül kikerült alumnusok beszélnek munkásságukról és jelen törekvéseikről, ELTE-s kötődésükről, valamint sikerről, értékekről és karrierépítésről azon előadás-sorozaton, amelyet ,,ELTE Sikerek” címmel rendez az Alumni Központ. Következő előadó: Kolosi Tamás, Széchenyi-díjas magyar szociológus. Tovább ›»

ELTE Sikerek: Spiró György

Az ELTE falai közül kikerült, ismert személyek beszélnek munkájukról, sikereikről és ELTE-s kötődésükről azon az előadássorozaton, amelyet "ELTE Sikerek” címmel rendez az Alumni Központ. A sorozat következő előadója Spiró György Kossuth-díjas író, költő. Tovább ›»

Erasmus és Campus Mundi-ösztöndíjának kiegészítése.

Az ELTE Alumni Alapítvány a 2019/2020-as tanév I. félévére a korábbinál nagyobb volumenű pályázatot írt ki tehetséges, rászoruló hallgatók Erasmus és Campus Mundi-ösztöndíjának kiegészítésére. Az alapítvány célja, hogy a volt hallgatók összefogásával támogatásban részesüljenek a tehetséges és szociálisan rászoruló hallgatók. Tovább ›»

“ELTE SIKEREK”: BOJÁR GÁBOR

Az ELTE falai közül kikerült, ismert személyek beszélnek munkájukról, sikereikről és ELTE-s kötődésükről azon az előadássorozaton, amelyet "ELTE Sikerek” címmel rendez az ELTE Alumni Központ. A sorozat következő előadója Bojár Gábor, a Graphisoft CAD-szoftverfejlesztő cég és a budapesti Aquincum Institute of Technology magánegyetem alapítója. Tovább ›»
1 2 3 11