ELTE Karrierközpont
Pályára állítunk

Bemutatkozás

Ismerj meg minket!

Az ELTE Karrierközpont missziója:

A Karrierközpont célja, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtson az egyetemi polgároknak, amelyek elősegítik, hogy az ELTE-n töltött évek – a tanulmányok vagy munka mellett – a tudatos karrierépítés, a sport, az egészségmegőrzés, valamint a közösségépítés jegyében telhessenek. 


A Karrierközpont mindemellett ápolja az ELTE munkaerőpiaci kapcsolatait és koordinálja az Egyetem egyes dolgozói szolgáltatásait.

Munkatársaink

Az ELTE Karrierközpont munkatársai:

Kassa Gabriella

osztályvezető, tréner, tanácsadó, szakpszichológus

Berek Andrea

képzésszervező

Bessenyei Ditta

munkaerőpiaci kapcsolattartó

Ferkovics Fanni

gyakornok

Horváth Szandra

szolgáltatási koordinátor

Karsai Szilvia

pszichológus, tréner

Kováts Zsuzsanna

koordinátor asszisztens

Nagy Ramóna

szolgáltatási asszisztens

Rakitai Réka

kommunikációs munkatárs

Partnereink

SHÜTI - Speciális Hallgatói Ügyeket Támogató Iroda

A Speciális Hallgatói Ügyeket Támogató Iroda felelős azért, hogy közvetlen és közvetett szolgáltatásokat nyújtson az ELTE minden polgárának, beleértve a nemzetközi hallgatókat és a személyzetet is.

Bővebben

ELTE Alumni - ELTE Diplomások Köre

Az ELTE Alumni Központ az Alumni Szervezet további résztvevőivel együtt arra törekszik, hogy alumnusai, az ELTE diplomásai aktív kapcsolatot ápoljanak egymással és az Egyetemmel.

Bővebben

Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda

A Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda 2006 óta nyújt szolgáltatásokat az ELTE polgárai számára, helyileg az Egyetem tér 5. szám alatt és a Lágymányosi Campuson.

Bővebben

ELTE Iskolaszövetkezet (ETISZ)

Az ELTE-Trenkwalder Iskolaszövetkezet célja olyan minőségi munkalehetőségek biztosítása a hallgatók számára, melyek által nem csak a tanulmányi éveiket finanszírozhatják, hanem elősegítik a diákok szakmai fejlődését és versenyképes tapasztalatszerzését.

Bővebben