fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Pszichológusi kérdések, melyek megváltoztatnak minket

A Hogyan tovább? előadás-sorozat VIII. évadához érkezik ezzel az október 5-i alkalommal, amelyet újra az ELTE Bölcsészettudományi Kar Gólyavárának Mária Terézia termében rendezünk meg. Visszatérő résztvevőink már megszokhatták, hogy a sorozat előadója, Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus a rá jellemző gyakorlatorientáltságot és praktikus szemléletet minden esetben biztosítja.

Mindannyian válaszokat keresünk és várunk. Elég jó válaszhoz azonban elég jó kérdés kell. Az előadás arra az érdekes, olykor ingoványos, máskor pedig talányos területre tekint rá, mitől válik egy kérdés igazán jelentőségtelivé az életünkben?

A segítő hivatásúak általában, de köztük a pszichológusok különösen, rengeteg nagy kérdés tudói és birtokosai. Ezekből csemegézünk az előadás során, és bontjuk ki annak jelentőségét, mitől lesz egy átlagos kérdő mondatból korszakos fordulópont az egyén életében.

Előadó: Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Időpont: 2021. október 5. (kedd) 18:00 óra

Helyszín: ELTE BTK Gólyavár, Mária Terézia terem

A rendezvényen a hatályos szabályozásoknak megfelelően csak koronavírus elleni védettséget tanúsító igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt. A védettségi igazolványt és egy fényképes, azonosításra alkalmas okmányt érkezéskor, a rendezvény területére való belépéskor minden résztvevő köteles bemutatni. Ennek hiányában a szervezők a belépés lehetőségét bárkitől megtagadhatják.

Facebook-esemény

Időcsapdában [S08E02]: Limpár Imre előadása (november 9. 18:00)

A csillagozott (*) mezők kitöltése kötelező.