fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Prezi tréning Lágymányoson

A két részes tréningből megtudhatja, hogyan használja a prezi.com-ot úgy, hogy az Önnek és a közönségének is jó legyen.

Az alapozó jellegű tréning során bepillantást nyerhet a Prezi használatába, funkcióiba, valamint a prezikészítés jó gyakorlataiba.

A képzés tematikája:

 1. A Prezi.com bemutatása – lehetőségek, példák
  Mitől más a Prezi?
  Hogyan fogjunk a tervezéshez?
  Milyen elveket érdemes követni a prezentáció összeállításakor? (PowerPointban is)
  Alapvető grafikai ismeretek
 2. Ismerkedés a Prezivel
  Kezelőfelület használata, navigáció
  Grafikai eszközök
  Zoom és mozgás
  3D Hátterek
  Alakzatok, ábrák, képek használata
  Videók, hangok beszúrása
  Hivatkozások kezelése
  Diagramok, alakzatok beillesztése
  Fájlok beillesztése
  Megosztás és közös munka
 3. Prezentációkészítés
  Keretek használata, útvonalak és vetítési lehetőségek
  Sablonok és témák használata, testreszabása
  Webes publikáció
  Prezentációtervezés és koncepcióalkotás Preziben
 4. Prezi plusz
  PowerPoint prezentáció importálása
  Grafikai tervezés és ötletek
  Egyszerű képszerkesztések (ingyenes, webes programmal)

A képzés időpontja:

 

A képzés helyszíne és eszközigénye:

A foglalkozásokat az ELTE Lágymányosi campusának Északi tömbjében (Pázmány Péter sétány 1/A. Budapest 1117)  a 100/B teremben tartjuk. 

A tréningen való részvétel a résztvevő által biztosított laptoppal lehetséges.

A képzés díja:

A képzés díja ELTE kedvezménnyel (ELTE hallgatói vagy dolgozói jogviszony, Alumni kártya) 30.000 Ft (23.620 Ft + ÁFA). A kedvezményre nem jogosultak 45.000 Ft (35.430 Ft + ÁFA) áron tudják igénybe venni a képzést.

A jelentkezés menete:

1) Első lépésként az oldal alján, az ELŐJELENTKEZÉS mezőinek kitöltésével előjelentkezhet képzésünkre. A Képzési szerződést letöltheti honlapunkról.

2) A jelentkezés akkor válik érvényessé, ha a jelentkező a megküldött Képzési szerződést 2 példányban kitöltve, kinyomtatva és aláírva, az előjelentkezés időpontjától számított 14 napon belül eljuttatja az ELTE Karrierközpont irodájába (1056 Budapest, Szerb utca 21-23. földszint 5. terem). 

Jelentkezési határidő:

A részvételi szándék visszavonását térítésmentesen csak a jelentkezési határidő előtt, írásban (e-mail) történő lemondás esetén tudjuk elfogadni. A jelentkezési határidő lejártát követő, de a képzés tényleges megkezdése előtt történő írásbeli lemondás esetén 5000 Ft adminisztrációs díjat számolunk fel. A képzésről lemondás nélküli távolmaradás esetén a jelentkező a képzés teljes díját köteles megfizetni.

A képzés létszáma:

A képzést min. 8, max. 12 jelentkező esetén tudjuk elindítani a meghirdetett dátummal (amennyiben nem gyűlik össze a szükséges létszám a képzés elindítására, a jelentkezők várólistára kerülnek). A létszám alakulásáról az ELTE Karrierközpont a jelentkezőket írásban tájékoztatja, lemondás esetén az esetlegesen befizetett képzési díjat visszatéríti.

A jelentkezésről, fizetési módokról az ELTE Karrierközpont ügyfélszolgálatán vagy a kepzes@karrier.elte.hu elektronikus levélcímen lehet érdeklődni.

 

ELŐJELENTKEZÉS:

A képzésre alább tud előregisztrálni. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a mezők kitöltése csak előjelentkezésnek minősül, a jelentkezés akkor válik hivatalossá, ha a válaszlevelünkben megküldött Képzési szerződést 2 példányban kitöltve, kinyomtatva és aláírva, az előjelentkezés időpontjától számított 14 napon belül eljuttatja az ELTE Karrierközpont irodájába (1056 Budapest, Szerb utca 21-23. földszint 5. terem).

Ezt olvastad már?