fbpx
Karrierközpont
Slider

ELMARAD! Pénzt vagy időt?! – tavaszi pénzügyi tudatosság előadás-sorozat

Márciusban folytatódik pénzügyi tudatosság előadás-sorozatunk. Előadónk már ősszel is vendégünk volt. Lukács Krisztián IT mágus @ Webb & Flow beavatja közönségét a "Fizess idővel" módszertanába. Az előadás, tekintettel a járványügyi veszélyhelyzetre, elmarad.

Rövid ismertető: Végtelen időnk van, de a megszerezhető pénz mennyisége korlátozott. Ja nem, pont fordítva. :) Általában a szülők a gyerekeiknek azt tanítják, hogyan kell még több időbefektetéssel még több pénzt termelni. Mivel mindenkinek csak napi 24 órája van, ez a kezdeti stratégia középtávon már fenntarthatatlan. Mit tegyünk? Hogyan őrizzük meg mindezek mellett a felelősségünket és a szabadságunkat is? Nehéz út, nagy kérdések. Gyere el és segítünk!

Előadó: Lukács Krisztián IT mágus @ Webb & Flow

Bemutatkozó: Lukács Krisztián szerelmese az online marketingnek, analitikának és az adatoknak. Több mint húsz éve vezet informatikai projekteket és csapatokat adatvezérelten. A lezárt vagy eladott cégei mindegyikben kapott befektetést üzleti angyaloktól vagy kockázati tőkebefektetőktől, de a jelenlegi ötödik cégcsoportját önerőből, befektetések nélkül építi Londonban, Los Angelesben és Budapesten. Szemlélete szerint a bolygónk egy piactér, így sokat utazik családjával, valamint cégeket vezet külföldön és itthon is.

Időpont: 2020. március 30. (hétfő) 18:30 óra

A részvétel ingyenes és regisztrációköteles. Jelentkezni az alábbi adatlap kitöltésével lehet. 
Az előadás, tekintettel a járványügyi veszélyhelyzetre, elmarad.