fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Tartsd kézben a pénzügyeidet az OTP Juniorral!

Mostanában többször eszedbe jut, hogy itt az ideje, hogy megtedd a következő lépést az életedben? Ha még nem is tudod, hogy pontosan merre vezet majd az utad, az mindenképpen fontos, hogy stabil alapokról indulj. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a pénzügyeid már a kezdetektől rendben legyenek!

Az OTP Junior minden esetben partner abban, hogy megvalósítsd az álmaidat, legyen az kicsi, nagy, gyerekkori, még tervezés alatti vagy akár vadiúj. Kedvező feltételek mellett, egyszerűen és biztonságosan intézheted velünk a pénzügyeidet, ha még nem múltál el 24 éves, de már tudod, hogy mit akarsz. Nagyjából. Vagy legalábbis a küszöbén állsz.  

Nyilván felmerül a kérdés, hogy miért válaszd az OTP Juniort. Például azért, mert 0 Ft:

  • a számlanyitás és a számlavezetés,
  • a kibocsátási és éves kártyadíj,
  • az internetbank és a mobilbank,
  • a betéti kártyás vásárlás itthon és külföldön,
  • az egyenleglekérdezés internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatáson keresztül.

Azért ez így oké, nem?

Igazából már igényelnéd, csak az a kérdés, hogy hogyan?

Akár személyesen bármelyik OTP Bank fiókjában a személyazonosító igazolványod és lakcímkártyád bemutatásával vagy a www.otpbank.hu/portal/hu/otpjunior oldalon keresztül, akár online videóhívással is megnyithatod Junior számlád a VideóBank szolgáltatás segítségével. 

Részletesebb információkért látogasd meg a www.otpbank.hu/portal/hu/otpjunior oldalt, hívj minket a 06 1/20/30/70 366 6666-os telefonszámon vagy írj nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címre.