fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Önkéntesnek lenni jó!

A KM III. kurzussal nem csak 3 kreditet szerzel, hanem élményeket, tudást, tapasztalatokat, barátokat és kapcsolati tőkét!
  • Az önzetlen segítés, adás elégedetté tesz.
  • Új ismereteket szerezhetsz.
  • Munkatapasztalatra tehetsz szert.
  • Kapcsolatokat építhetsz.
  • Teljesebb életet élhetsz.
  • … és jól mutat az önéletrajzodban!

Idén szeptemberben nagyszerű lehetőségeket gyűjtöttünk össze a Karriermenedzsment III. – Önkéntesség a munkavállalásban kurzusunkra jelentkező hallgatók számára.

A már ismert szervezetek, Vezér Egyesület, Pszichodiák, Lapról hangra, ELTE Quaestura mellett az ELTE Szolgáltató Központ több divíziója is várja az önkéntesként tapasztalatokat szerezni vágyó hallgatókat.

Önkéntesként választhatsz, hogy időben és térben kötöttebb, irodai adminisztratív, adatbázis feltöltési, rendezvényszervezési, hostess feladatokat, vagy kötetlenebb, akár otthonról is végezhető kutatási, felolvasási, kérdőív-feldolgozási, kreatív alkotómunkában vennél-e részt.

Fejlesztheted kutatás-módszertani, civil menedzseri, pr képességeidet, részt vehetsz fenntarthatósági programokban, marketing tevékenységekben, tréningszervezésben.

Elhivatott szakemberekkel dolgozhatsz együtt, akik évek óta lelkesen vesznek részt a civil életben és készséggel adják át tudásukat. A KM III. kurzussal nem csak 3 kreditet szerzel, hanem élményeket, tudást, tapasztalatokat, barátokat és kapcsolati tőkét!

Ne habozz, mert a létszám korlátozott! Jelentkezz a Neptunban a Karriermenedzsment III. kurzusra!

Ezt olvastad már?

Karriermenedzsment III. – Önkéntesség a munkavállalásban

Bekapcsolódnál a tevékenységünkbe, netán már most is önkénteskedsz valahol? Váltsd kreditre! A kurzus résztvevői megismerkednek az önkéntesség fogalmával, történetével, jellegzetességeivel, az önkéntes tevékenység és a munkaerőpiac kapcsolatával. A hallgatók emellett egy 30 órás terepmunkán is részt vesznek egy választott fogadószervezetnél, ahol különféle projektfeladatokat látnak el. Tovább ›»

Speciális karriermenedzsment: Az álláskeresés lépései (Speciális karriermenedzsment I.)

A Fogyatékosügyi Központ, a PPK és a Szolgáltató Központ együttműködésének köszönhetően Speciális Karriermenedzsment kurzussal bővült repertoárunk. A kurzusra kizárólag speciális szükségletű, fogyatékossággal élő hallgatók jelentkezhetnek, akik előzetesen regisztráltak a kari fogyatékosügyi koordinátoruknál. Fő célkitűzésünk, hogy azoknak is segítséget nyújtsunk karrierjük tervezéshez és a jövőbeni munkavállaláshoz, akik speciális helyzetük miatt különleges szükségletekkel rendelkeznek. Tovább ›»

A Neptuntól a csillagokig, avagy a karrierépítés szépségei – 1. rész

Sziasztok! Forgács Laura a nevem, az ELTE BTK kommunikáció és médiatudomány szakán vagyok első éves hallgató. Nem célom sikertörténeteket gyártani, igyekszem a dolgokat teljes valójukban megmutatni. Rávilágítani arra, hogy a karrierépítés éppen annyi örömmel jár, mint lemondással. Mert igenis néha elbizonytalanodunk és belefáradunk, mégis van az egésznek egy sajátos szépsége. Ezt a szépséget szeretném nektek átadni az írásaimmal. Tovább ›»

Állást keresni egyszerű. Találni már nem. Szánj 10 percet a karriermenedzsmentre

Kedves Hallgatónk! Talán most is épp azon jár az eszed, hogyan találd meg a következő neked való gyakornoki programot vagy karrierlehetőséget. Tudod, hogyan kell követni álmaid cégeit a közösségi oldalakon. Látogatod karrieroldalaikat, akár a mobilodon is. De kihozod ebből a maximumot vagy az egész csak felesleges időpocsékolás? Keresni egyszerű. Találni már nem. Tovább ›»