ELTE Karrierközpont
Pályára állítunk

Önéletrajz-véleményezés

Szeretnéd fejleszteni önéletrajzodat? Szeretnél jobb állást fogni magadnak? Dolgozd ki az önéletrajzod, és ha igényled, most véleményt is kapsz rá!

Információk a Karrierközpont ingyenes önéletrajz-tanácsadásáról

 

Ebben a cikkünkben összegyűjtöttük Neked a legfontosabb szempontokat, ami mentén érdemes hozzáfognod új CV-d elkészítéséhez. További segítségként pedig ingyenes, személyre szóló visszajelzést is adunk Neked.

Az ELTE Karrierközpont szolgáltatása révén most elküldheted számunkra önéletrajzodat, mi pedig segítünk, hogyan tehetnéd jobbá, vonzóbbá.

Amennyiben konkrét munkalehetőség miatt szeretnéd most fejleszteni CV-det, belinkelheted a pozíció kiírását, és így azt figyelembe véve tudunk tanácsot adni számodra.

Reméljük, hogy mindezzel segíteni tudunk, hogy megszerezd a számodra ideális munkahelyet.

Leadom a jelentkezésemet!

A szolgáltatás igénybevételének feltétele a megosztott adatok adatkezelési tájékoztatóhoz való hozzájárulás megadása. Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva nyitható meg.

FONTOS! Az űrlap kitöltése az előzetes felmérés miatt szükséges, önéletrajzodat emailben tudod elküldeni az űrlapon megadott címre (cvtanacsadas@kancellaria.elte.hu).

Önéletrajzod emailben történő elküldésével nyilatkozol, hogy az adatkezelési tájékoztatót megértetted, adataid kezeléséhez hozzájárulsz.