fbpx
Karrierközpont
Slider

Ismerje meg a Szóvivő- és sajtóreferens-képzés oktatóit!

Az alábbiakban oktatóink szakmai előmeneteléről olvashatnak, valamint arról, miért érdemes tőlük tanulni!

 

Szabó Patrícia

Kamaszkorom vége felé azt éreztem: nekem beszélnem kell, írnom, hogy amit mondok, valahogy eljusson az emberekhez. Csak a vágyam volt erős, nem tudtam, ennek mi az útja-módja. Így gyakorlatilag még alig felnőtt fejjel bekerültem a Magyar Újságírók Országos Szövetségének Bálint György újságíró iskolájába. Tévés és rádiós specializációra jártam, de egy vágyam volt: a Nők lapjához eljutni valahogy. Így ott lettem gyakornok és 7 éven át újságíró, később szerkesztő. Ezután jöttek a főszerkesztőként töltött évek: Joy, Wellness, Maxima, Nők lapja Esküvő, Cosmopolitan, cosmo.hu.
Alapítóként indítottam el a Best magazint, a Nők lapja Café női portált. A Nesze!szer blogot immáron több mint 7 éve viszem, cégek pr-jével foglalkozom, rendezvényeken vezetek műsort, Kikától a Yamunáig, kommunikálom azt, amit fontos átadni. 
Vallom, nem attól lesz valaki rátermett szakember, mert nagyon sok iskolát  végzett, hanem attól, hogy bármit is kérdezzenek tőle, ő azt mondja el, amit szeretne. 

 

 

Kövesdi Anna

Tudod, hogy mivel telnek egy PR-os mindennapjai? Hogy milyen az ügynökségi munka és milyen az ügyféloldal? Hogy milyen feladatokkal kell nap, mint nap szembenéznie egy kommunikációs szakembernek? Hogy egyáltalán ennek az egésznek mi értelme van? :) 

Közel 10 éves szakmai tapasztalatom alapján adom át Neked a legjobb és a gyakorlatban leginkább használható tudásom.

 

 

 

 

 

Reiber Gabriella

reiber_gabriella-0-666x999

Szívügyem az ELTE és szívügyem a sajtókommunikáció. E két szívügy összekötése vezérelt, amikor 8 évvel ezelőtt először útjára indítottuk a Szóvivő- sajtóreferens-képzést, amelyet kifejezetten piaci igényeknek megfelelő, rövid, gyakorlati képzésnek szántunk, és amelyről azóta számos kitűnő kommunikációs szakember nőtte ki magát.

Az ELTE Bölcsészkarán végeztem, majd először újságíróként a Sanoma Budapest és az Axel Springer kiadóknál, aztán a szakma másik oldalára átállva pr és kommunikációs szakemberként az Oktatási és Kulturális Minisztériumban, és egy felsőoktatási esélyegyenlőségi mentorprogramban szereztem hasznos és továbbvihető tapasztalatokat. Amikor – immár munkatársként – visszatértem Alma Materembe, a frissen indult ELTE Karrierközpont külső-belső kommunikációján, illetve az ELTE állásbörzék, az egyetem 375. jubileumi éve, az ELTE kutatóegyetemi cím és számos kari és összegyetemi projekt sajtókommunikációján dolgoztam. 2014-től az ELTE Szolgáltató Központ képzési vezetőjeként a karriertervezést segítő tréningeken, tanfolyamokon, tanácsadáson és az érettségi előkészítőkön dolgozó csapat munkáját koordináltam.
Jelenleg az ELTE belső kommunikációs vezetője vagyok.

Ezt olvastad már?

Üdv újra itt!

Üdv újra a „pihenés” heteiben! Nincs sok órád, és szeretnéd valami hasznossal tölteni az idődet? Böngészd végig a Karrierközpont oldalát és kösd össze a kellemeset a hasznossal! Tovább ›»