fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Négy alkalmas önvédelem-technikai tréning

Az ELTE Sportiroda a Budapesti Egyetemi Atlétikai Clubbal való együttműködésben megszervezi az első önvédelmi-technikai tréninget az ELTE hallgatói számára.

Azon hallgatóknak javasoljuk a tréningre való jelentkezést, akik részt vettek az első önvédelmi képzésen, 2019. február 26-án.

A tréningen kis csoportos munkában dolgoznak, a résztvevők maximális létszáma 25 fő. Az érdeklődők számától függően több csoport is indítható a jövőben. 

A tréning időpontjai:  (a regisztrációval vállalja hogy mind a 4 alkalmon részt vesz) 

2019. március 06. (szerda) 17:00 – 18:00

2019. március 13. (szerda) 17:00 – 18:00

2019. március 20. (szerda) 17:00 – 18:00

2019. március 27. (szerda) 17:00 – 18:00

 

A tréning helyszíne:

ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium tornaterme

1088 Budapest, Trefort utca 8.

 

A tréning instruktorai:

NOVÁK DÓRA

Novák Dóra a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC) Harcművészeti Szakosztályában dolgozik. Novák Dóra jelenleg fekete öves, második danos goju-ryu-s karatéka. Az irányzata okinawai goju-ryu és a Magyar Karate Szakszövetség tagja. Gyerekkorában Kyokushin karatét tanult. Pár éve elindította egy kezdeményezést két karate társával, melynek keretében utcai önvédelmi képzéseket tartanak, elsősorban nőknek. Az elmúlt két évben tartottak képzéseket civil szervezeteknél, mozgásstúdiókban, önkormányzati intézményben, iskolákban és tanodában is.

HORVÁTH JUTKA

Horváth Jutka a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC) Harcművészeti Szakosztályában dolgozik. Horváth Jutka 2000-ben kezdte el karatét tanulni. Jelenleg 3. danos feketeöves karatéka.

Amennyiben

· az ELTE hallgatója vagy,

· szívesen részt vennél egy önvédelmi tréningen,

akkor kérjük, add meg az alábbi adataidat (megadott adataidat kizárólag az önvédelmi képzéssel kapcsolatos információk továbbítására fogjuk felhasználni).

Készülj fel a váratlan helyzetekre szakértőink segítségével! Hívd el a barátaidat is!

A GDPR tájékoztatót itt ismerheted meg.

ELTE Sportiroda