fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Mozgás, véndiákok!

Jó hangulatban zajlott a hétvégi ELTE Alumni és Családi Sportnap, ahol minden korosztály - totyogóktól az öregdiákokig - megtalálhatta a kedvére való szabadidős elfoglaltságot. A nagyszabású focikupa mellett volt kviddics, gólyaláb, golf, röplabda, aerobik és még sok más, ami felejthetetlenné tette ezt a napsütéses szombatot.

Az ELTE Alumni Családi és Sportnapon kicsik és nagyok is találtak kedvükre való programot. Az esemény gerincét az alumni focikupa adta, amelyen Csurgay András csapata, az ELTEndables szerepelt a legeredményesebben, így ők vihették haza a győztesnek járó kupát és a nyeremény részeként ingyen vehetnek részt az őszi ELTE-BEAC Lágymányosi Bajnokságon. A focikupa nevezési díját tehetséges, szociálisan rászoruló ELTE hallgatók támogatására fordítják a szervezők.

Nemcsak a focikupa játékosai és szurkolói érezhették jól magukat, hiszen a mérkőzések mellett TRX edzéseken, két aerobik és egy pilates edzésen is részt lehetett venni. A testmozgás örömének játékos formában is lehetett hódolni, kviddics meccseken és a BeOffline jóvoltából ügyességi játékokkal is. Többek között rekeszépítésre lehetett jelentkezni, valamint ki lehetett próbálni a gólyalábazást, a slacklinet és az indoboardot is. Egész nap működött a minigolf pálya és lehetett sakkozni, röplabdázni.

A Johannita Segítő Szolgálat önkéntesei az újraélesztést mutatták meg az érdeklődőknek, valamint különböző szűrővizsgálatokon is részt lehetett venni.

Az eseményen összesen 150 fő volt jelen.

Ezt olvastad már?

Sikerrel zárult az V. ELTE Virtuális Állásbörze

Az ELTE Karrierközpont november 11-13. között ötödik alkalommal rendezte meg a Virtuális Állásbörzét. Az ELTE karrier platformján rekordszámú, 74 munkáltató virtuális standjánál összesen mintegy 1800, fiatal egyetemistákat és frissdiplomásokat megcélzó pozícióból lehetett válogatni. A börzén az ország vezető tanácsadó, kereskedelmi és innovációs társaságai is részt vettek. Tovább ›»

Közel tízezren az ELTE standjánál

Százhatvan felkészült hallgató és oktató tájékoztatta az érdeklődőket Egyetemünkről az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon 2014. január 16–18. között: az ELTE standjára csaknem tízezren voltak kíváncsiak. Nyolc Karunk vezetői interaktív kerekasztal-beszélgetésen adtak választ a „Miért az ELTE?” kérdésre, a programot Fábri György közkapcsolati és kommunikációs rektorhelyettes moderálta. Tovább ›»