fbpx
Karrierközpont
Slider

Mire költsd az első fizetésed? Így fizess először magadnak!

Folytatódik ELTE Karrierközpont pénzügyi tudatosság sorozata. 2020/21-es tanév második félévében két előadást szervezünk a témában.

Mire költsd az első fizetésed? Az első előadás azt a gondolatot hivatott átadni, hogy először magadnak fizess, ehhez pedig nem kell mindent megvonnod önmagadtól.
Időpont: 2021. február 25. 19:00 óra


Így fizess először magadnak! A második előadásban megtudhatjuk, hogy egyetlen szokás különböztet meg egy átlagos és egy vagyonos embert. Hogy mi ez? Az előadásból megismerheted azt a szemléletet és azokat az egyszerű szabályokat, amelyek elvezetnek a vagyonosodáshoz vezető úthoz.
Időpont: 2021. március 4. 19:00 óra

Előadó: Alkér Orsolya
Alkér Orsolya a Magánpénzügyi Akadémia alapítója, értékalapú befektető, családi és gyerekpénzügyi tanácsadó. Számos pénzügyi oktatóanyag és szakmai cikk szerzője, a média által szívesen megszólaltatott szakértő. Pénzügyi konferenciák, szemináriumok és gyerekpénzügyi táborok szervezője. 2013-ban a pénzügyi oktatói és nevelői munkájáért Budapest Vállalkozása 2013 mikrovállalati kategóriában szakmai díjjal ismerték el.

Az előadásokat a Karrierközpont Facebook-oldalán tesszük közzé az események időpontjában: február 25-én és március 4-én csütörtökön 19:00 órától.