fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Minden hír

Get lucky!

A szerencsét mindenki máshogy látja. Van, aki meg van győződve róla, hogy a másik mindig mázlistább. Hogy éppen rá esett a választás az állásinterjún, az előléptetésnél, a fontos feladat elvégzésénél. Ugyanakkor ott a másik csoport, akik tesznek is ezért. Egy merész kijelentés: nekik van igazuk. Tovább ›»

Mozgás, véndiákok!

Jó hangulatban zajlott a hétvégi ELTE Alumni és Családi Sportnap, ahol minden korosztály - totyogóktól az öregdiákokig - megtalálhatta a kedvére való szabadidős elfoglaltságot. A nagyszabású focikupa mellett volt kviddics, gólyaláb, golf, röplabda, aerobik és még sok más, ami felejthetetlenné tette ezt a napsütéses szombatot. Tovább ›»

Sikerrel rajtolt az ELTEfeszt

Kétezer-háromszázan voltak kíváncsiak szombaton az első ELTEfesztre, ahova a felvételizni kívánó fiatalokon kívül kisgyerekes családok és több évtizede végzett alumnusok is ellátogattak. Az összegyetemi képzési és tudományos fesztivál 200 programján vehettek részt az érdeklődők, akik a magyar felsőoktatás legnagyobb közönségrendezvényévé tették az ELTEfesztet. A sorozat ősszel folytatódik. Tovább ›»

Közel tízezren az ELTE standjánál

Százhatvan felkészült hallgató és oktató tájékoztatta az érdeklődőket Egyetemünkről az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon 2014. január 16–18. között: az ELTE standjára csaknem tízezren voltak kíváncsiak. Nyolc Karunk vezetői interaktív kerekasztal-beszélgetésen adtak választ a „Miért az ELTE?” kérdésre, a programot Fábri György közkapcsolati és kommunikációs rektorhelyettes moderálta. Tovább ›»
1 49 50 51 52