fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Minden hír

„SharePoint Developer” ösztöndíjas képzési program

A CollabIT Consulting Kft., mint a magyar SharePoint piac egyik legdinamikusabban fejlődő szereplője ösztöndíjas „SharePoint Developer” képzési programot hirdet mester képzésen utolsó éves hallgatók részére. A program célja, hogy a résztvevők magas színvonalú képzések, majd ezt követő gyakorlati időszak keretében a program végén a Microsoft SharePoint portál rendszer tapasztalt fejlesztőivé váljanak. Tovább ›»

Karrier – akadálypályán: Karriernap fogyatékossággal és / vagy krónikus betegséggel élő hallgatók számára

Az ELTE Karrierközpont, a Forrás Consulting és az ELTE fogyatékos-ügyi koordinátora szervezésében, az IBM ISSC és a Kézenfogva Alapítvány közreműködésével március 3-án lehetőséged van részt venni esélyegyenlőségi rendezvényünkön, amelyen megismerkedhetsz megváltozott munkaképességű személyként a munkaerőpiacon érvényesíthető jogaiddal és a Rád váró lehetőségekkel is. Tovább ›»

Országos sport- és egészségtudományi konferencia

Az ELTE Sportiroda 2015. január 28-án Országos Felsőoktatási Sport- és Egészségtudományi Konferenciát szervez. A programon többek között az egyetemi sportinfrastruktúra helyzetéről lesz szó, az érdeklődőket az egyetemek sportszolgáltatási kínálatáról szóló kerekasztal-beszélgetés és egészségpszichológiai előadás is várja. Tovább ›»

OMHV-hajrá!

A vizsgaidőszak végének közeledtével ismét itt a lehetőség, hogy elmondjátok a véleményeteket a legutóbbi szemeszterben elvégzett kurzusaitokról és vizsgáitokról, január 29-ig megtehetitek! Tovább ›»

Meghívó

Az ELTE Tanító- és Óvóképző Kar Kisgyermek-nevelési Kutatóközpont és Módszertani Laboratóriumának “Légy KéP”-ben Innovatív pedagógiai műhelye tisztelettel meghívja a következő rendezvényére. Tovább ›»
1 46 47 48 49 50 52