fbpx
Karrierközpont
Slider

Minden hír

Kun Bernadette a viselkedési addikciókról

Az internettel kapcsolatos álmokról, félkarú rablókról és tonnányi felhalmozott limlomról is szó volt azon a telt házas előadáson, amelyet Kun Bernadette, a Klinikai Pszichológia és Addiktológia Tanszék egyetemi adjunktusa tartott 2013. november 20-án, a Harmadik Kor Egyeteme sorozat közönségének. Az egyetemi adjunktus a kóros játékszenvedély, a problémás internethasználat és a kényszeres gyűjtögetés kérdéseivel foglalkozott előadásában. Tovább ›»

Idén ismét Harmadik Kor Egyeteme

A tavaly nagy sikerrel futott Harmadik Kor Egyeteme című nyugdíjas korosztálynak szóló előadássorozat idén ősszel folytatódik. Az őszi program során az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar, a Társadalomtudományi Kar és a Természettudományi Kar tanárai készülnek egy-egy témával. Az előadások november 6-tól szerdánként, a kora délutáni órákban kerülnek megrendezésre. A program célja, hogy az ELTE a főváros támogatásával az idősebb korosztály számára is megnyissa a tanulás lehetőségét. Tovább ›»

“Nekem az ELTE az EGYETEM”

Egy ponttal maradt le az államilag finanszírozott képzésről. Tanulmányi eredményei és szociális háttere alapján az Alumni Alapítvány őt találta legalkalmasabbnak arra, hogy mesterképzésének költségtérítését átvállalja. Ha nem kapta volna meg ezt a lehetőséget, tanulmányai folytatása érdekében főállású munkát kellett volna vállalnia, így viszont teljes emberként a tanulásra tud koncentrálni. Kelemen Zsófiával, az ELTE TáTK survey statisztika mesterszakos hallgatójával beszélgettünk. Tovább ›»
1 43 44 45