fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Minden hír

Online Career Days 2021 autumn

Choose Career Days and let companies choose you! Register now and visit our Microsoft Teams group on November 17th and 18th! Have conversations, keep informed and in the meantime collect codes from companies for guaranteed gifts. Don’t miss out on the prize competition either: the more codes you collect, the bigger chance you will have to win one of the grand prizes! And in the meantime find your dream job, internship, or student job! Tovább ›»

Karriernap Online 2021. november

Válaszd a Karriernapot, hogy a cégek téged válasszanak! Regisztrálj most, és tarts velünk november 17-18-án! Beszélgess, tájékozódj, és közben gyűjtsd be a cégektől a kódokat a garantált ajándékokért. Ne maradj le a nyereményjátékról sem: minél több kódot gyűjtesz, annál nagyobb eséllyel lehet a tiéd a fődíjak egyike! És persze mindeközben találd meg álmaid állását, gyakornoki helyét vagy diákmunkáját! Tovább ›»

Időcsapdában [S08E02]

Folytatódik jelenléti formában a Hogyan tovább? előadás-sorozat az ELTE Bölcsészettudományi Kar Gólyavárában. November 9-én 18:00 órától előadónk, Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus az időgazdálkodás témáját járja körbe. Tovább ›»

Őszi élménytábor ELTE-polgárok gyermekeinek

Napközis tábort szervez az ELTE Karrierközpont az ELTE Tanító- és Óvóképző Kar Hagyományőrző Alapítvány szakembereinek támogatásával, az ELTE-polgárok gyermekeinek részére (6–12 éves kor között), az őszi szünet idején, október 25–29. között. A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre. A tábor teljes költségét a Karrierközpont – Családbarát Iroda finanszírozza, mert Egyetemünk támogatást nyert az idei Családbarát pályázaton, így teljes körűen támogatni tudja megvalósulását. Tovább ›»

Pszichológusi kérdések, melyek megváltoztatnak minket

A Hogyan tovább? előadás-sorozat VIII. évadához érkezik ezzel az október 5-i alkalommal, amelyet újra az ELTE Bölcsészettudományi Kar Gólyavárának Mária Terézia termében rendezünk meg. Visszatérő résztvevőink már megszokhatták, hogy a sorozat előadója, Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus a rá jellemző gyakorlatorientáltságot és praktikus szemléletet minden esetben biztosítja. Tovább ›»

ELTE Dolgozói Egészség- és Sporthét – 2021. ősz

Idén szeptemberben együtt rendezzük meg az elmúlt évek sikeres sportrendezvényeit, igyekezvén megőrizni és tovább fejleszteni mindent, ami korábban jónak bizonyult. Az Online Sporthéten és a személyes megjelenéssel tartott Egészség- és Sportnapon külön-külön is részt lehet venni, ha valakinek csak az egyikhez van kedve, de a kettő integrációja egy teljes körű, egész hetes sportélményt ad. Tovább ›»

Kedvezményes nevezés a 36. SPAR Budapest Maratonra ELTE-dolgozók részére

Elindult a nevezés az ősz egyik legrangosabb futónapjára. 36. SPAR Budapest Maraton Fesztivál nemzetközi mezőnyében futhatsz maratont egyéni indulóként vagy párban. Ha a 42 km túl sok még neked, válaszd a SPAR 30 km-es kiegészítő távot. Akik a rövidebb távokat kedvelik azoknak ajánljuk a SPAR 10 km-t, vagy a páros 4 fős staféta számot, így megoszthatják a maratoni távot és az élményt barátaikkal, családtagjaikkal, kollégáikkal. A minimaraton távja 5 km, melyet önmagában vagy akár a 10 km-s távval kombinálva is teljesíthetsz. Tovább ›»
1 2 3 4 5 50