fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Minden hír

5 ok, amiért au pair lettem

Ismered az érzést, amikor már az ébresztőd csörgése előtt felébredsz minden áldott reggel heteken keresztül? Vannak, akik utálják ezt a helyzetet, de amikor velem négy hónapja elkezdett ez történni, egyetlen indoka volt csak: elképesztően izgatott voltam! Tudtam, hogy egy óriási változás közeledik az életemben, és másra sem tudtam gondolni, annyira vártam! Tovább ›»

SZERETNÉD A JÖVŐT ÉPÍTENI?

Amíg ezt a mondatot elolvasod, 16 autó gördül le a gyártósorról világszerte. 400 telefon talál gazdára és 60-nal növekszik az internetet használók száma. Mire van szükség, hogy lépést tarthassunk ezzel a volumennel? Mire van szükség a zöld csúcstechnológiához? Tovább ›»

„Annál jobb érzés nincs, mint amikor prezentálhatom az ügyfeleknek az általam kitalált megoldást!”

Frissdiplomás vagy, érdekel az IT és az ügyfélkommunikáció világa is, de még nem tudod, milyen pozíció illene hozzád pontosan? A Veeva Systems Hungary csapata éppen ezekkel a kompetenciákkal keres új kollégákat. Kis Alexandrával, a vállalat IT tanácsadójával beszélgettünk arról, ő miért is szeret a cégnél dolgozni és mire számíthat az, aki beadja a jelentkezését. Tovább ›»

Gyakornoki program az AdNovumnál

Milyen tapasztalatokkal gazdagodhatsz, ha az AdNovumnál kezdesz gyakornokként dolgozni? Milyen az, amikor egy dedikált mentor segít, hogy szakmailag minél sikeresebben tudj fejlődni? Mi vár rád egy "ügyfélprojekten"? Mindezeket megtudhatod, ha elolvasod Kriston Ági interjúját, aki tavaly kezdett gyakornokként a cégnél, és azóta már Junior Szoftverfejlesztőként dolgozik mestertanulmányai mellett! Tovább ›»

Ismerd meg az álláshirdetések kliséi mögött rejlő valóságot!

A KPMG-nél tudjuk, hogy pályakezdőként nem könnyű kiigazodni az álláshirdetések kliséin, ezért belemegyünk a részletekbe, hogy okosan dönthess. Hazai irodánkba határozott, fejlődni vágyó, értéket teremtő és kihívásokat kereső kollégákat várunk, akik hazai és nemzetközi projektjeink aktív tagjaként nagyvállalatok üzleti döntéseire, jogi, pénzügyi, vállalatirányítási működésére lehetnek közvetlen hatással. Magadra ismersz? Tudj meg többet rólunk és dönts felelősen a karrieredről, hiszen az egyetem utáni első évek a legfontosabbak! Tovább ›»

Milyen legyen az első munkahelyed?

Ez az a cikk, aminek szembe kellett volna jönnie velem egyetemista koromban, amikor első állásbörzémen keringtem a standok között… Abban reménykedem, hogy segíthetek Neked jóval rövidebb úton megtalálni az álom-munkahelyedet, mint ahogy nekem sikerült. Tovább ›»

Karrier a Bosch Magyarországnál: Váltsd valóra!

A Bosch különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója, négy üzleti területen végzi tevékenységét. Ezek a mobilitási megoldások, az ipari technika, a fogyasztási cikkek, valamint az energia- és épülettechnika. Vezető IoT-vállalatként jövő technológiáit formáljuk, innovatív megoldásokat kínálunk intelligens otthonokhoz, intelligens városokhoz, a hálózatba kapcsolt mobilitáshoz és gyártáshoz. Tovább ›»
1 2 3 4 50