fbpx
Karrierközpont
Slider

Minden hír

Karriernap Online

Szeretnéd tudni, mit kezdhetsz majd a diplomáddal? Jól jönne némi inspiráció a pályaválasztáshoz? Kíváncsi vagy rá, hogyan változott a munkaerőpiac a COVID miatt? Hallgató vagy frissdiplomás vagy? Olyan állást, diákmunkát keresel, ami majd a CV-dben is jól mutat? Összeállítanád életed eddig legjobb önéletrajzát? És mindeközben szívesen nyernél egy IPhone SE 2020-at vagy egy Samsung S10-et? Tovább ›»

Új munkahely a pandémia idején? Csak semmi pánik!

Van egy jó hírünk, ha épp munkát keresel: az ELTE Karriernapon olyan cégekkel találkozhatsz, akik az elmúlt hónapok kihívásai ellenére továbbra is keresik az új munkavállalókat. Ilyen például a Tata Consultancy Services Hungary, amely céggel kapcsolatban Kovács Viki, az ELTE korábbi hallgatója mesélte el személyes tapasztalatait, es beszelt arról, milyen volt szamara új környezetbe csöppenni a pandémia idejen. Tovább ›»

Networking

Kapcsolatépítésre születtünk, hiszen társas lények vagyunk. Szeretünk találkozni, segíteni és segítséget kapni. Ennek megfelelően egyre több időt töltünk a közösségi média felületein. Facebook, Instagram, LinkedIn: ma már életkortól függetlenül szinte mindenki használja. De mi köze van ennek az életpálya tervezéséhez, a karrierépítéséhez? Tovább ›»

Munkaügyi Kisokos – amit érdemes tudnod a munkajogi szabályokról

Munkaszerződés, tipikus és atipikus munkaformák, munkaidő, távmunka, szabadság, munkabér, felmondás, végkielégítés? Munkaviszony, közalkalmazott vagy vállalkozói munkaviszony? Ezek az álláskeresés, interjúk, munkavégzés során gyakran használt fogalmak, jelentésük és a hozzájuk kapcsolódó lehetőségeink, kötelezettségeink mégis sokszor pontosításra szorulhatnak. Cikkünk ebben ad segítséget Nektek! Tovább ›»

A célok logikája (S07E02)

„Célok nélkül csak lézengeni lehet saját életünkben, létezni nem!”- vallja állandó meghívott előadónk, Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus. Az ELTE Karrierközpont által szervezett Hogyan tovább? előadás-sorozat 50. alkalma október 20-án 18 órakor élőben lesz közvetítve Facebook-oldalán. Tovább ›»
1 2 3 47