fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Minden hír

Q&A with Brenda, Customer Support Team Lead

I noticed quickly after joining that I could really build a career here. I’m really passionate about helping customers, but wanted to grow and tackle new challenges. So when I’d been doing Customer Support for about a year, I started thinking about the opportunity of becoming a lead. Tovább ›»

Diligent: belépő a technológiai innováció élvonalába

Már Budapestről is lehet befolyása egy jó szakembernek a világ legnagyobb márkáinak vezetői döntéseire. A globális techipar élvonalába tartozó, vállalatirányítási szoftvereket (GRC) fejlesztő Diligent keres többek között termékmenedzsmentben és szoftverfejlesztésben jártas szakembereket idén induló budapesti Globális Termék Innovációs Központjába. Tovább ›»

SportONline – ELTE Dolgozói Sporthét 2021. tavasz

Májusban ismét megrendezzük az ősszel már sikeresen debütált online dolgozói sporthetet. A rendezvény erőssége nemcsak az, hogy a pandémiás helyzetben is elérhető és biztonságosan végezhető sportolási lehetőséget nyújt, hiszen a mindenki számára könnyen elérhető, a hétköznapokba is beépíthető sportolási lehetőség vírushelyzettől függetlenül is hasznos. Egyszerre szeretnénk lehetőséget és motivációt nyújtani a mozgáshoz. Természetesen, akit megérintett a versengés szelleme, vagy szeretném elnyerni a díjakat, most is versenybe szállhat akár csapattal, akár egyénileg. Tovább ›»
1 2 3 47