fbpx
Karrierközpont
Slider

Minden hír

Ingyenes dolgozói edzések az ELTE-n

Mától újraindulnak az ingyenes dolgozói edzések. Csatlakozz a pilates, gerinctréning, erőnléti edzésekhez a szokásos helyszíneken. A futás szerelmeseit szeretettel várjuk a kezdő és haladó futó edzéseken. Valamint a Hajós Alfréd Uszodában és a Tüskecsarnokban úszóedzéseken is részt vehettek. Tovább ›»

Felkészülés állásinterjúra

A legtöbb pozíció esetében a kiválasztás egyik legfontosabb része a személyes találkozó. Az interjú a jelentkező esetében kiváló alkalom, hogy személyes kvalitásaival győzze meg leendő munkáltatóit alkalmasságáról, az interjúztatók számára pedig itt derülhet fény a jelentkezők valódi erősségeire és hiányosságaira. Tovább ›»

Jelentkezési csomag

Az egyes pozíciókra vonatkozó kiválasztási módszerek nagyon különbözőek lehetnek ugyan, de majdnem mindig szükséges egy jelentkezési csomag összeállítása. Ennek két legismertebb eleme az önéletrajz (curriculum vitae, CV), és a motivációs levél. Ritkábban kérhetnek még referenciát (ajánlólevél), illetve további dokumentumokat (pl. végzettség -, nyelvtudás -, jogosultság -, alkalmasság igazolása, referenciamunkák) is. Figyelj arra, hogy jelentkezési csomagod összes eleme összhangban álljon egymással, személyiségeddel és a megpályázott pozíció követelményeivel. Tovább ›»
1 2 3 46