fbpx
Karrierközpont
Slider

Miért ne hagyd ki a következő Alumni Kupát?

Hallgatóként is érdemes kint lenned az Alumni Kupákon! Olvasd el, miért!

2014-re immár hagyománnyá vált, hogy az ELTE volt hallgatói, visszatérve egyetemük sporttelepére, baráti hangulatú tornán mérik össze focitudásukat. December 13-án, az V. Alumni Kupán, rekordlétszámú csapat vett részt.

A tornát szervező ELTE Alumni Alapítvány és a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club célja, hogy minden évben két tornával a továbbiakban is összetartsa az ELTE volt hallgatóinak, sportolóinak közösségét, tartozz közéjük te is!

Keresd a kapcsolatot bátran a csapatokkal – szó szerint, hiszen ELTE-s öregdiákokkal karrierépítés szempontjából is érdemes lehet megismerkedni. A szünetekben és a harmadik félidőben biztosan sok fontos tapasztalatot megosztanak veled, ha munkalehetőségekről, vagy egyáltalán, az egyetem utáni létről szeretnél beszélgetni.

„Már háromszor részt vettünk a focikupán, és egyszer már meg is nyertük! Az a jó, hogy itt nincs győzelmi kényszer, élvezzük a focit, és rengeteg régi ismerőssel találkozunk.” – meséli Páli István, a Berugosz FC kapusa (képünkön). „Sok csapat erős hallgatói utánpótlás-bázisra támaszkodik, úgyhogy hallgatóként is lehet csatlakozni a játékhoz.”

Júniusban a Mérnök utcai pályán jön a folytatás! Addig is itt egy kis összefoglaló az V. Alumni Kupáról.