fbpx
Karrierközpont
Slider

Miénk-e a sorsunk? Ha igen, mennyire? Ha nem, miért nem?

Miért létezik ez a jelenség? Mi van a háttérben? Mik a lélektani okok és okozatok? Az ELTE Karrierközpont által szervezett Hogyan tovább? előadás-sorozat VII. évadához érkezik ezzel az alkalmával, amely szeptember 29-én 18 órakor élőben lesz közvetítve Facebook-oldalán.

Sokan úgy érzik: valami nem stimmel, mintha fogságban lennének. Papíron boldognak „kellene” már rég lenniük, mégsem érkezik meg sem a várva várt eredmény, sem az elégedettségnek a szubjektív érzete, s csak pörög újra és újra a mókuskerék jól ismert és utált ritmusa.

Visszatérő résztvevőink már megszokhatták, hogy állandó előadónk, Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus a rá jellemző gyakorlatorientáltságot és praktikus szemléletet minden esetben biztosítja.

Arra kértük, adja meg az őszi kezdőlökést, mit is tehetünk sorunkért, hogy az valóban a miénk legyen, s ne csak elszenvedjük a szürke hétköznapok forgatagát. Témafelvetésünkre a rá jellemző talányos attitűddel válaszolt bevezető gondolatként: „Ne a sorsunkat akarjuk irányítani, hanem magunkat, s végül ezzel a lépéssel épp a sorsunk változhat meg!”

Az előadást az ELTE Karrierközpont Facebook-oldalán ÉLŐBEN közvetítjük.

Az alkalomról külön videofelvétel is készül, amelyet a programot követő kb. két héten belül az Eötvös Loránd Tudományegyetem hivatalos Youtube-csatornáján tesszük közzé.

A Facebook-esemény linkje itt.

Várunk mindenkit a képernyők elé! :)