fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Mi a közös a pókerben és az algopyrinben?

Fapados jelentkezési csomaggal már aligha lehet megütni egy HR-es ingerküszöbét. A jó hír, hogy számos trükk áll a rendelkezésre azok számára, akik komoly sikereket szeretnének elérni az álláskeresésben.

Időről időre nő azok száma, akik egy pozíció elnyerését nem bízzák a véletlenre, és szentelnek időt az előzetes felkészülésre. Ők jól tudják, hogy egy munka megpályázása túlmutat egy netes önéletrajzsablon átírásán, és azt is, hogy a siker nem csupán egy megfelelő diplomán múlik.

Mit tehetünk hát annak érdekében, hogy jelentkezési anyagunk fent maradjon a rostán? Gondoljunk stratégiai folyamatként az álláskeresési helyzetre, legyünk tisztában saját igényeinkkel és értékeinkkel és az sem árt, ha a munkáltatói oldal szempontjaival is behatóbban megismerkedünk.

Kollégáink segítségével az érdeklődők idén is górcső alá vehetik az álláskeresés néhány kényesebb pontját, nevezetesen azt, hogy mikor és miről érdemes blöffölni a munkaerő-piaci játéktérben, mit kezdjünk az állásinterjús stresszhelyzettel, a tüneti gyorskezelések helyett hosszabb távon mik a nyerő stratégiák vagy hogyan kommunikálhatjuk erősségeinket megnyerően a munkáltató felé.

Karrierközpontunk vár Benneteket a BME Felkészítő Napokon is, az alábbi alkalmakkor:

2014. szeptember 25. 13:15-17:15
Limpár Imre: Szempontváltás – Az álláskeresés algopyrinje

2014. szeptember 29.16:30-18:00
Limpár Imre: All in – A munkaerő-piaci pókerjátszmák titka, nyerő stratégiák

2014. október 1. 13:15-17:15
Varga Emese: Kommunikációs tréning álláskeresőknek

2014. október 8. 13:15-17:15
Karsai Szilvia: Az állásinterjún jelentkező szorongás csökkentése tréning