fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

„Mert így együtt soha nem adjuk fel!”

Az ELTE Fogyatékosügyi Központja szeretettel várja látogatóit a Bölcsész Napokon! Speciális igényű hallgatókkal közösen készített sütemények árusításával és az új akadálymentesített útvonaltervező applikáció bemutatásával készülünk.

A Fogyatékosügyi Központ 2015 szeptemberétől működik azzal a céllal, hogy ellássa és koordinálja az Egyetemen tanuló fogyatékossággal és krónikus betegséggel élő (speciális szükségletű) hallgatók egyenlő esélyű hozzáférését a tanulmányokhoz és a szolgáltatásokhoz.  Nagy örömünkre szolgál, hogy mind a tavalyi évben, mind idén is meghívást kaptunk központunk bemutatására a Bölcsész Napok keretében.

Két érdekes, figyelemfelhívó programmal várunk minden ELTE polgárt:

1.)  Május 10-én 10.00-17.00 között megtaláltok minket a kitelepülők között az egyik sátorban, ahol a hallgatóinkkal közösen készített süteményeket árulják majd speciális szükségletű hallgatók. A bevételből az autista hallgatók nyári kirándulását és a szociálisan rászoruló fogyatékossággal élő hallgatóinkat kívánjuk támogatni.

2.)  Május 10-én 17.30-18.00 között a Route4u által készített akadálymentes útvonaltervező program bemutatására és a Nem Adom Fel Együttes gospel kórusának koncertjére várunk minden kedves érdeklődőt a Trefort kert színpadnál.

plakát végleges (1)